Az aranyérmes N174 ünnepli a “2016 évi traktor dizájn” aranydíját Sajtóközlemény

24.02.2016
Az aranyérmes N174 ünnepli a “2016 évi traktor dizájn” aranydíját
A Valtra Unlimited stúdió az utolsó símításokat is elvégezte egy N-szériás aranytraktoron, melyet idén tavasszal speciális eseményeken és kiállításokon fognak bemutatni. A vásárlók ugyanezzel az Unlimited stúdiós specifikációval is megrendelhetik saját traktoraikat is.
A különleges felszereltségű Valtra N174 a fényes aranygrafikájáról, színezett ablakairól és az ajtó zsanéron lévő Unlimited címkékről ismerhető fel. A fülke belsejében barna bőrhuzatú kormánykerék és ülések és egy egyedi, Unlimited sötétszürke színű padlóborítás található.

A 2015 második felében bemutatkozott Valtra N4 egy nagyon sikeres modellszériának bizonyult.
A németországi Hannoverben megrendezett Agritechnica Mezőgazdasági Szakkiállításon múlt év novemberében a Valtra N174 elnyerte mind a „2016 év traktora”, mind a „2016 évi traktor dizájn” aranydíjakat. A nemzetközi zsűri megdicsérte a negyedik generációs N szériák „modern, dinamikus, kompakt és menő” formai megjelenését. A Valtra az új formai megjelenést 2014 végén a nagyobb T-szériás modellekkel vezette be. Ugyanezt a formai megjelenést fogja alkalmazni a jövőben a Valtra a többi modell esetében is.

A Valtrát világszerte elismerik a testre szabott traktorkészítési filozófiájáról, mely lehetővé teszi, hogy a vásárlók több száz tulajdonság és opció egyedi igények szerinti kiválasztásával a valóságos igényeikre igazíthatják traktoraikat. A Valtra Unlimited stúdió ezt a testre szabást egy új, még magasabb szintre emeli. Napjainkban az új Valtra traktorok körülbelül 10 százaléka megy az Unlimited stúdióba, ahol a Valtra professzionális technikusai bármilyen a vásárló által megkívánt funkciót, tulajdonságot, vagy berendezést felszerelnek rá, ha azok műszakilag kivitelezhetőek, és nem jogszabály ellenesek.

A 2013-ban bevezetett Unlimited stúdió egy sikeres innovációnak bizonyult, lehetővé teszi, hogy a végtermék még tökéletesebben illeszkedjen a vásárlók munkafeladataihoz és körülményeihez. Míg az első Unlimited stúdiós traktorokat kezdetben főleg a finn piacra szállították, addig napjainkban a stúdió már több mint 20 országba, világszerte szállít traktorokat. A stúdióban felszerelt minden funkció, tulajdonság, berendezés teljes mértékben kompatibilis a kérdéses modellel, mindezek teljes körű gyári garanciával és Valtra pótalkatrész ellátással rendelkeznek.


« Vissza az áttekintéshez