A Valtra SmartTouch ismét díjat kapott

15.02.2018
A Valtra SmartTouch ismét díjat kapott
A Valtra új kartámasza és SmartTouch felhasználói felülete elnyerte az iF Dizájn díjat is, mely a világ egyik legrangosabb dizájn díjának számít. Ebben az évben 54 országból több mint 6400 pályázó versenyzett ezen értékes díjért. A győzteseket egy 63 szakértőből álló nemzetközi zsűri választotta ki.
“A SmartTouch mind az iF Dizájn Díjat elnyerte, mind a Red Dot díjat a múlt évben. Ezek a díjak annak az elismerései, hogy milyen fontos egy könnyen használható és funkcionális felhasználói felület a traktor általános termelékenysége tekintetében. Úgyszintén a mi hosszú távú, fókuszált és komplex kutatási és fejlesztési tevékenységünk elismerései is, mely új standardot hozott az iparágba. Egy újfajta, többszörösen díjazott traktor felhasználói felület kifejlesztése egy igazán eltökélt szakértői csapat által egy olyan valami, mellyel könnyű büszkélkednünk.”, mondja Kimmo Wihinnen, ipari formatervezési és felhasználói élmény menedzser.

A SmartTouch egy vadonatúj kartámasz és felhasználói felület, melynek tervezését és kifejlesztését Finnországban dolgozták ki és az eredményt 2017-ben jelentették be. Mind a kartámasz mind a felhasználói felület egy átütő erejű találmány a könnyen használható kezelőfelületek terén, mely a sok területen működő és kiváló szakértők lelkes, összehangolt és színvonalas együttműködésének eredménye. Az összes SmartTouch kartámaszi kezelőszerv elrendezése logikus és könnyen elérhető. Kiemelt figyelmet szenteltek az ergonómiára, a felhasználói kényelemre és a könnyű áttekinthetőségre, még a felhasznált anyagokat is – funkciójukhoz optimálisan illeszkedve – speciálisan választották meg, úgy hogy azok is támogassák a funkcionalitást.

A Valtra számos nemzetközi díjat nyert el az elmúlt évben, melyekben az új SmartTouch kartámasz és felhasználói felület igen fontos szerepet játszott: Red Dot díj 2017-ben, Az év traktora díj és a Best Design (legjobb dizájn) díjak 2018-ban, és az Év gépe 2018-ban.
Az iF Dizájn díjat az elmúlt 65 évben a kivételesen magas színvonalú dizájn munka elismerésére adták ki. A díjat az iF Nemzetközi Fórum Dizájn GmbH, a világ legrégibb független dizájn szervezete adja ki. A díjátadási ceremónia Németországban, Münich-ben lesz, 2018 március 9.-én.

 

Fotó:
1) Valtra SmartTouch kartámasz
A Valtra SmartTouch testesíti meg a legjobbat az iparágban a könnyű használhatóság és a dizájnos kialakítás terén. Minden funkció könnyen lokalizálható és kezelhető.

SmartTouch video:
https://www.youtube.com/watch?v=ucHVZCt_MGY

A Valtra SmartTouch ismét díjat kapott


« Vissza az áttekintéshez