A Valtráról

A Valtráról

Cégadatok és számok

Tudjon meg többet a Valtra történetéről, és tevékenységéről.

Információk a média számára

Egy sajtó kapcsolatot, vagy a legújabb sajtóhíreket keresi?

Karrier lehetőségek a Valtránál

Új lehetőségeket keres a mezőgazdasági gépiparban?

A Valtra mint szponzor

Érdekelt a mezőgazdasági iparág egy innovatív játékosával kialakítandó hosszú távú partnerkapcsolatban?

Megbízhatóan dolgozó gépek

A Valtra Inc. kifejleszt, legyárt, és értékesít, valamint szolgáltat a Valtra traktorokkal kapcsolatosan.

A Valtra traktorok közismertek a megbízhatóságukról, sokoldalúságukról, és a tartósságukról és a skandináv gyökereikről. Mindegyik traktor specifikus egyedi vásárlói igényre van tervezve és legyártva, úgy, hogy a legzordabb éghajlaton is a legmagasabb szintű teljesítőképességet nyújtsák, a legkeményebb munkakörülmények között is.

Ahol működünk

Valtra egy vezető gyártó és szolgáltatás nyújtó a skandináv országokban és nagy hírnévnek örvend Dél-Amerikában is. A Valtra gépeket több mint 75 országban értékesítik. A helyi Valtra márkakereskedő behatárolásához látogasson el a Dealer Locator oldalra.

A Valtrának 2300 alkalmazottja van, akik a széles körű gyártásban, mérnöki munkákban és szolgáltatási pozíciókban dolgoznak, szerte a világon. Minden évben 18.000 egyénre szabott traktort gyártunk a szinte művészien kialakított Finnországi és Brazíliai gyárainkban.

Továbbiak a Valtra gyárairól

Suolahti, Finnország

A Valtra Finnországi gyára az ország központi régiójában, Suolahti –ban van.

A gyárkomplexum egy összeszerelő üzemből, hajtómű gyárból, mérnök központból, alkatrész és szerviz központból, és az Atrium ügyfélszolgálati központból áll. A Valtra adminisztratív részlegei úgyszintén a Suolahti gyárban vannak.

Valtra Oy Ab
Valmetinkatu 2
44200 SUOLAHTI
Tel +358 (0) 20 45 501
E-Mail: evaltra@valtra.com

Megközelíthetőség (Google Maps)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mogi das Cruzes, Brazília

A Valtra gyár Brazíliában Mogi das Cruzes –ben található , São Paulo államban. A gyárkomplexum egy összeszerelő üzemből és egy hajtómű és részegység gyárból áll, amely a Valtra traktorokban alkalmazott AGCO POWER motorokat is összeszereli.

Valtra do Brasil S.A.
Rua Capitão Francisco Almeida 695
Mogi das Cruzes - SP, Brazil
+55 11 4722-2350

Megközelíthetőség (Google Maps)

További információk elrejtése

Működésünk

A Valtra kifejleszt, és legyárt valamint értékesít kiváló minőségű gépeket, és hozzáadott értéket ad vásárlói működéséhez, személyre szabott szolgáltatások és megoldások biztosításával. Vezető alapelvünk a folyamatos fejlesztés, mind a saját termékeink, mind tevékenységeink terén, nagy hangsúlyt fektetve a környezet védelmére, az egészség megérzésre és a munkabiztonságra a munkatársaink és ügyfeleink tekintetében egyaránt.
Továbbiak az értékeinkről és működési filozófiánkról

Értékeink

Értékeink a Valtra alapjait képezik. Ezek képezik az eszmei alapját a döntéseinknek, és irányítják a kapcsolatainkat az ügyfeleinkkel, beszállítóinkkal, forgalmazóinkkal, anyavállalatunkkal, a közösségekkel és ezek mindegyikével. Az öt alapvető érték a csapatmunka, a nyitottság, a megbízhatóság, a saját kezdeményezés és a tisztelet.

Csapatmunka
Szervezetünk a csapatmunkára épül. A legjobb eredményeket akkor lehet elérni, ha a felelősség és az igényesség minőségi munkavégzésre minden egyes szakértőnkben megvan, akik kollégáikkal, a közös célok eléréséért, jól együtt tudnak dolgozni.

Nyitottság
A jó csapatjáték egy nyitott és kreatív környezetben lehetséges. A nyitottság azt jelenti, hogy optimálisan kezeljük az információkat, a kellemetlen híreket is, késedelem nélkül. A nyitottság konstruktív értékelésre ösztönöz a csoporttagok között, és segít a folyamatos önfejlesztésben.

Megbízhatóság
Megbízhatóság nekünk egyben őszinteséget és hűséget is jelent. Csak olyan ígéreteket teszünk, melyeket be is tudunk tartani, és meg is tesszük azt, amit megígértünk. Így biztosítjuk, hogy termékeink tartósak és kiváló minőségűek, szolgáltatásaink pedig gyorsak és megbízhatóak legyenek.

Saját kezdeményező készség
A Valtra csapat tagjai egyedi személyek, akik rendelkeznek a független munkavégzés jogával. Mi ösztönözzük a kreatív kezdeményezéseket és az innovációt.

Tisztelet
A Valtránál tiszteletet tanúsítunk mások iránt, és úgy bánunk mindenkivel, ahogy mi szeretnénk, hogy velünk is bánjanak. Elfogadjuk a különbözőségeket és a különböző kultúrák értékrendjeit.

A környezet megóvása

Igaz, hogy a skandináv hagyomány szerint, a Valtra nagy hangsúlyt fektet a környezet védelmére és a természetes élőhelyekre. A gyártási létesítményektől az új termék tulajdonságok kifejlesztéséig proaktívan keressük annak a módját, hogy növeljük a környezetbarát működésünk színvonalát.

Példák a Valtra környezet védelmi tevékenységi módjaira

  • Az ISO 14001 környezetvédelmi tanúsítást a Valtra már 2000-ben megkapta. A környezetvédelmi előírások betartása sohasem jelentett terhet a Valtra számára; Ehelyett boldog volt, hogy eleget tehetett nekik.
  • Jelentős beruházásokat is végzünk a tevékenységünk még környezet - barátabbra alakításához. Az utóbbi ilyen beruházások közé tartozik a zöld hőenergia termelés, hulladék fatüzeléssel és a levegőtisztító egység, mely elégeti az oldószerek gőzeit az alváz festő egységben.
  • Nagy hangsúlyt fektetünk a természeti erőforrások megőrzésére, a hulladékok csökkentésére és újrahasznosítására. A gyári hulladék anyagokat a 26 különböző csoportba szelektálják és ott már sikeres kezdeményezések voltak arra, hogy csökkentsék a nyomtatásokat és előrelépjenek az egyszer használatos evőeszközök felhasználása terén.

Hogyan védik a környezetet a Valtrák tulajdonságaikból adódóan
A hatékony és gazdaságos műveletek általában környezetbarátok is. A Valtra újításai és egyedi termékjellemzői segítik vásárlóinkat is a hatékonyabb és környezet – barátibb működésben. Íme néhány példa:

  • EcoPower motorok, EcoSpeed hajtóművek és kis önsúlyú szerkezetek, melyek növelik a traktor hatékonyságát.
  • A lehetőség a biodízel alkalmazására és az alacsony alapjárati motorfordulatszám segíti a természeti erőforrások megőrzését.
  • Az automatikus műholdas kormányzás mérsékli az átfedéseket és a kihagyásokat, mely viszonzásul mérsékli a menetigényt.
  • A TwinTrac hátrameneti vezetési rendszer lehetővé teszi, hogy a traktor több módon legyen kihasználható, ami csökkenti annak szükségességét, hogy külön gépeket gyártsanak, vagy fölöslegesen szerezzenek be más gépeket is.

A Valtra az egyetlen traktorgyártó a Skandináv régióban.

Olvasson többet működésünkről és a Valtra technológiáról.

 

Hide additional information

Történetünk

A Valtra 1951 óta gyárt traktorokat, de a vállalat gyökerei a 19. századba nyúlnak vissza. A mai Valtra traktorok két tradíció betetőzését képviselik: A Finnország Valmet és a svéd Volvo BM, maga is egy sarja az Eskilstunai MekaniskaWerkstad –nak, melyet TheofronMunktell 1832-ben alapított.

Mivel a korai időkben a Valmet óriási változáson és fejlődésment ment keresztül, nem csak a nevében változik Valmet-re és ValtraValmet –re, majd Valtra-ra, hanem az innovatív termékeiben és szolgáltatásaiban is.

Tudjon meg többet történetünkről a http://history.valtra.com.

Sajtó & Média

A Valtra PR csapat válaszol a sajtótól, a médiából érkező kérdésekre, rendezi sajtótájékoztatókat és megkönnyíti a Valtra menedzsmenttel kapcsolatos interjúk lebonyolítását.

Valtra képek: Eszköz Bank

Valtra videók: YouTube.com/ValtraVideos

Közösségi média: Facebook (ValtraGlobal) és Valtra's Community site (MyValtra.com).

Média partner
Ms. Pamela Engels, Manager, Communications and PR
Tel: +358 2045 501
E-mail cím

Recent press releases

Vissza az oldal tetejére

Karrier lehetőségek a Valtránál

Karrier lehetőségek a Valtránál

A modern traktorok szinte művészi kialakításához sokféle specialistára van szükség a tervezés és a gyártás során. A Valtra további karrier lehetőségeket kínál az ügyfélszolgálati, az értékesítési, a marketing és az adminisztráció területén is.

 

Kutasson a nyitott pozíciók után és pályázzon rájuk.

   

Vissza az oldal tetejére

Valtra Oy Ab mint szponzor

Valtra Oy Ab mint szponzor

Szeretne üzleti kapcsolatba kerülni a Valtrával?
 
Jó lehetőségek vannak partnerkapcsolat kialakítására, ha:

• A sport, a kultúra vagy a környezetvédelem területén működik
• A tevékenysége széles körű és helyi
• A Valtra ügyfeleket és érdekcsoportokat érdekli az Ön tevékenysége
• Hosszú távú partnerkapcsolatot keres

 

Olvasson többet

Vissza az oldal tetejére

A Valtra a világméretű AGCO Vállalatcsoport tagja

Az AGCO vállalat központja Duluthban, GA, USA-ban van, egy globális piacvezető a mezőgazdasági gépek tervezés, gyártása és forgalmazása terén. Az AGCO több márkanév alatt kínál teljes körű gépesítésre mezőgazdasági gépeket, termékeit 3900 márkakereskedő és forgalmazó értékesíti, több mint 140 országban, világszerte. A technikai sokszínűség és termékei magas színvonalú tervezése, az erős ügyfélközpontúsággal párosulva tették az AGCO –t a professzionális felhasználók kedvenc választásává, szerte a világon. www.agcocorp.com

A Valtra a világméretű AGCO Vállalatcsoport tagja
Vissza az oldal tetejére