Pótalkatrészek

Pótalkatrészek

Mint Valtra tulajdonos Ön is élvezhetik az nagy teljesítőképességű AGCO ügyfélszolgálat előnyeit.

Művészi szinter emelt logisztika biztosítja a gyors és garantált alkatrészeket és a szolgáltatás támogatást. Európán belül az alkatrészeket akár a következő napra le tudjuk szállítani, de számos régióban a pótalkatrész-szolgálat non-stop, napi 24 órában üzemel. Az AGCO Parts címke a biztosítéka annak, hogy Ön eredeti Valtra alkatrészeket kapott, melyek alapos átvizsgálást és tesztelést kaptak. A Valtra szolgáltatási szintekbe beletartozik az alkatrész biztosítás a korábbi modellekhez is, úgymint Valmet és Valtra Valmet.

Gyári felújítású motorok és hajtóművek

Ha az Ön traktorának motorja, vagy hajtóművel elérte életciklusának végét, akkor helyettük gyári felújításúakat rendelhet közvetlenül a Valtra-tól. A gyárban mi szétszereljük az Ön elhasználódott motorját, vagy hajtóművét, kicseréljük a sérült, vagy kopott alkatrészeket újakra, beállítjuk a részegységeket és gyári garanciát adunk az elvégzett munkánkra..
További információk
Felújított hajtóművek
A Valtra felújított sebességváltó egy olcsó és gyors alternatívája a lehet a hajtóművek javításának. Minden sebességváltó olyan jó, mint új korában, szakszerűen összeszerelve, minőségileg leellenőrizve, felszerelve, minden legújabb frissítésekkel- és mindez csak egy hasonló új sebességváltó árának kb. 60 százalékáért.

A gyárban a régi váltót szétszedték, megtisztítják és átvizsgálják. Minden meghibásodott alkatrészt és az összes csapágyat újakra cserélik a szakmailag professzionálisan képzett sebváltó specialisták. A hibátlan alkatrészek, melyek még mindig jó állapotban vannak, ha lehetséges újra hasznosítva vannak. A sebességváltót összeszerelik, festik, majd tesztelik. Minden elérhető frissítést is rászerelnek. A felújított sebességváltók ugyanazzal az egy éves garanciával rendelkeznek, mint az újak.

Valtra jelenleg mintegy 20 féle felújított sebességváltót kínál, beleértve az N és T széria, a 6000 és 8000 széria, valamint az A és 100-as szériáiét is.

Felújított motorok

Rendszeres és jó minőségű karbantartással a traktor motorja több mint 15.000 órát is működhet. Ha egy motort ki kell cserélni, a gyárilag felújított motor lehet egy környezet-barát, megfizethető és gyors alternatíva. A felújított AGCO Power motorok költségei akár 20-40% -kal alacsonyabbak egy új motornál.

Az AGCO Power Finnországi gyára évente 1000 motort újít fel. A a régi motorblokkot leellenőrzik és megtistrírják. Úgy szintén a főtengely és hajtókarok újra felhasználhatók, ha átmennek a szigorú gyári minőségi ellenőrzéseken. Minden elkopott alkatrészt, mint pl. dugattyúkat, hengereket, csapágyakat, tömítéseket és fedeleket kicserélnek. Minden felújított motor ugyanolyan jó, mint új korában, és ez is átmegy ugyanazokon a végátvételi vizsgálatokon, mint egy hasonló új motor. 

Az AGCO POWER szinte minden modeljélhez kínál felújított motort. A gyári garancia ugyanaz, mint egy új motor esetében. 

További információk elrejtése

Az időszaki szerviz könnyen végrehajtható a Valtra szerviz készletekkel

A Valtra szervizkészleteket az Ön traktorának teljes időszaki leszervizelésére tervezték. Valtra szervizkészletek kényelmes megoldást jelentenek. Egyszerűen szedje fel a dobozt egy Valtra alkatrészellátónál, vagy feljogosított szerviz képviselőnél. Minden, amire szüksége van, szépen becsomagolva - és olcsóbban, mintha külön-külön venné meg a készletben lévő tételeket. Ezzel időt, fáradtságot és pénzt takarít meg.
Mutasson bővebb információkat Valtra szervizkészletekről
Minden csomagban csak eredeti Valtra cserealkatrészek vannak:
  • Szűrők
  • Tömítögyürük
  • Hengerfejtömítés
  • Műanyag zacskók a használt szűrők ártalmatlanításához

A Valtra szervizkészleteken felül Önnek már csak a Valtra kenőanyagokra és egyéb folyadékokra van szüksége.

A szervizkészleten egy fogantyú is van, így az könnyen a szerviz helyére szállítható. Minden szükséges alkatrészt le lehet cserélni, ha a doboz kiürül, abból tudja, minden szükséges szervizműveletet elvégzett.

  Időszaki szerviz Traktor üzemórák
Szervizkészlet az új Valtra traktor első 100 üzemórájához. 100
Szervizkészlet az 500 az 500 óránkénti az 500, 1500, 2500 stb.
Szervizkészlet 1000 órához az 1000 óránkénti 1000, 3000, 5000 stb.
1000 órás szervizkészlet
+ plusz alkatrészek
a 2000 üzemóránkénti 2000, 4000, 6000 stb.

Minden szervizkészlet csak eredeti és letesztelt Valtra alkatrészt tartalmazhat, melyekre nézve 12 hónapos a garancia. Eredeti alkatrészek garantálják a felcserélhetőséget, a részegységek megbízhatóságát és tartósságát, biztosítva a Valtra traktor egész évi, gondtalan és biztonságos üzemeltetését. Az Ön traktora így sokáig megmarad valódinak, megbízhatónak és jól karbantartottnak a Valtra segítségével.

További információk elrejtése

Kiegészítő termékek

Amellett, hogy az eredeti AGCO alkatrészeket forgalmazza az Ön Valtra márkakereskedője, megfelelő készletet tart fenn a kiegészítő termékekből is. Ha kenőanyagot, akkumulátort, fülke tartozékot, munkalámpát, vagy elektromos szerszámot keres is, gazdag kínálatunkból minden vállalkozásával kapcsolatos kiegészítő termékigényét ki tudjuk elégíteni. Látogasson el a márkakereskedője üzletébe, hogy megismerje a legújabb ajánlatokat.

 

Vissza az oldal tetejére