Győzze le megfelelő géppel az erdőt. A Valtra - Verhetetlen az erdőben

Győzze le megfelelő géppel az erdőt. A Valtra - Verhetetlen az erdőben

Véghez akar vinni más feladatokat is? Nézze meg, hogyan tud a Valtra ebben Önnek segítteni:

Finnország 72% -át erdő fedi. Éppen ezért építünk a világon legjobb erdészeti traktorokat.

Az erdei munka sokat követel a traktortól és a vezetőtől egyaránt. Skandináviában az erdei munkálatok sok részét télen végzik. A rövid világos napszak és rengeteg hó további gondokat okoz, de a feladatokat el kell végezni, az időjárástól függetlenül.

Miért maradna meg egy átlagos erdészeti gépkezelő igényeire készített átlagos erdészeti traktornál? Ha a kezelő szakmájának kiválósága, akkor a gépének ehhez a szinthez kell igazodnia. Mi a Valtránál úgy gondoljuk, hogy Önnek arra a gépre van szüksége, melyet speciálisan az Ön igényei alapján készítettünk el.

Vissza az oldal tetejére
Erdészeti fülke

Erdészeti fülke - Erős védelem, optimális kiláthatóság

Amikor az erdőben dolgozik, akkor elengedhetetlen, hogy akadály-mentes kilátása legyen minden irányban. A Valtra erdészeti fülkéből optimális a kiláthatóság mindenfelé, beleértve a felfelé kitekintést is, így láthat minden szükséges dolgot a környezetében: fákat, sziklákat, tuskókat és a föld felszínét. A panorámás tetőablakon keresztül láthatja a levágandó ágakat is.

Az erdészeti fülke kapható oszlop –mentes kivitelben is, SVC oldalablakkal is, ami tovább növeli a termelékenységet.

 

TWINTRAC

TWINTRAC - Egy egyedülálló Valtra innováció

Az erdészeti munka kitűnő precizitást, gyorsaságot és láthatóságot kíván. Az egyedülálló TwinTrac hátrameneti vezetési rendszer teszi a Valtra traktorokat az erdei munkálatok vitathatatlan győztesévé. Emelje fel a kormányt, oldja ki a vezetőülést és forgassa hátra. Meg fogja találni a fő vezérlőelemeket hátul is - használatra készen, - az ergonomikus vezetőfülkében.

Amikor hátramenetben dolgozik, akkor a kormányzott kerekek Ön mögött vannak, ami a gépnek nagyon kicsi fordulási sugarat biztosít. Ez szükségtelenné teszi a sok felesleges manővert, mellyel időt és energiát tud megtakarítani. Azt is lehetővé teszi, hogy hozzáférjen az erdő legszűkebb és legkevésbé megközelíthető részeihez is.

Az AGCO SISU POWER motor

Az AGCO SISU POWER motor - a legendás finn SISU – pontosan azt, amire szüksége van az erdőben!

A Valtra szívében lenyűgöző AGCO POWER motorcsalád egyedei dohognak, melyek átviszik önt a legkihívóbb erdei környezeten is. Ezek a motorok bombabiztosra tesztelt technológiákkal rendelkeznek. 

Az AGCO motorokra jellemző a SISUTronic motorirányítási rendszer, amely optimalizálja a motor funkciókat és az üzemanyag-fogyasztást, ugyanakkor mindenféle körülményben a lehető legnagyobb teljesítményt és nyomaté nyújtja. A megfelelő gépekkel valóban legyőzheti az erdőt!

Segédváz

Segédváz - átvisz a legkeményebb terepen is

Our partners can offer a subframe designed especially for Valtra that allows you to attach loads directly to the rear while also protecting your tractor from below. 

The subframe protects the transmission, axles and engine from impacts. It also distributes loader stresses over the entire frame, which protects both the tractor and the loader.

ACÉL ÜZEMANYAGTARTÁLY

ACÉL ÜZEMANYAGTARTÁLY - Védelem extrém körülményekre

Az erdő az a hely, ahol csak a legkeményebbnek jut a túlélés. A szűk és dombos terepen, gyakran lehetetlen megakadályozni, hogy a traktort ágak, fatörzsek, tuskók és sziklák ne ütődjenek a traktorhoz.

Az Ön védelme érdekében a Valtra nagy szilárdságú 147 literes acél üzemanyag tartályt is ajánl, gyári felszereléssel. Természetesen a normál SCR tartály is erősített.

ELSŐ SZIVATTYÚ ÉS KIEGÉSZÍTŐ HIDRAULIKA

ELSŐ SZIVATTYÚ ÉS KIEGÉSZÍTŐ HIDRAULIKA - Több teljesítmény

Munkájához nagyobb hidraulika teljesítményre lenne szükség? Nem probléma. Ha még nagyobb teljesítményre van szüksége, akkor a Valtra partnerei kínálnak előre szerelt, kiegészítő szivattyút is, kifejezetten a Valtrához kialakítva, mely biztosítani tudja a többlet hidraulika igényt, például az erdészeti fabetakarító fej megtáplálására.

Vissza az oldal tetejére