Megfizethető gépfinanszírozási lehetőségek

Megfizethető gépfinanszírozási lehetőségek

AGCO Finance*

AGCO Finance*

Mezőgazdasági gépberuházások anyagi alapjának megteremtéséhez-célzottan a mezőgazdasági környezetre szabottan, igazodva az ügyfelek igényeihez - az AGCO Finance* speciális finanszírozási lehetőségeket ajánl. A finanszírozási programok széles lehetőséget kínálnak, köztük a pénzügyi lízing, a támogatásokhoz kapcsolódó kölcsön és a bérleti konstrukció színes világát.

Finanszírozási megoldások, amelyek segítik az új eszközberuházást

A mai piacon a finanszírozási és lízingelési lehetőségek ugyanúgy részei a vásárlási döntéseknek, mint a választott gép tulajdonságai, előnyei. Pénzügyi programjaink segítenek abban, hogy beszerezze azt a gépet, mely rendelkezik azzal a teljesítménnyel és hatékonysággal, melyekkel Ön biztosítani tudja eredményes gazdálkodását, olyan fizetési móddal, mely igazodik bevételeihez. Lehetősége lesz arra, hogy megszerezze a használati és tulajdonjogát a világ legjobb mezőgazdasági gépeinek.

Amit Önnek nyújtunk:

  • Bizalmon alapuló, hosszú távú együttműködés
  • Személyre szabott, gyors, rugalmas ügymenet
  • Dedikált kapcsolattartói kör a finanszírozónál
  • Rugalmas fizetési feltételek
  • Gyors és egyszerű kölcsön és lízing felvétel / dokumentációs folyamat
  • Mezőgazdaság speciálisan szezonális árbevételi tervéhez igazodó, kicsúcsosított programok
  • Szakértelem és professzionális szolgáltatás 

FINANSZÍROZÁSI MEGOLDÁSOK

Mi célzottan Önért vagyunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy minden ügyfél pénzügyi helyzete, gépvásárlási igénye eltérő. Elkötelezettek vagyunk a mezőgazdaság iránt, és a mezőgazdasági ügyfélkör speciális igényeihez, árbevételéhez igazodva találjuk meg a legmegfelelőbb finanszírozási megoldásokat ügyfeleink számára. A finanszírozó munkatársai, mindannyian mezőgazdasági szakértők és finanszírozáshoz értő szakemberek. Kellő szakértelemmel, erős pénzügyi háttérrel, rendszerrel állunk ügyfeleink szolgálatába, amely találkozik partnereink egyedi igényeivel.

Kölcsön

Finanszírozó hitelező eszközfinanszírozási kölcsönt nyújt a gépberuházáshoz kapcsolódóan. Kizárólag támogatott gépberuházások esetén, EU-s támogatásokhoz kapcsolódóan.
További információk
Mi a helyzet az Áfa-val?
A beszerzési ár áfáját a futamidő elején egy összegben fizeti az adós a finanszírozónak, majd áfa bevallás gyakoriságától függően visszaigényli. Nincs áfa fizetési kötelezettség az egyes törlesztő részleteknél.

Hogyan történik a törlesztések elszámolása?
A törlesztő részlet kamat és tőkerészből áll, ahol a kamat költségként elszámolható. Az eszköz az adós könyveiben kerül kimutatásra, és a tárgy amortizálását is az adós végzi.

Hogyan alakul a tulajdonjogviszony?
Az eszköz a kölcsön teljes időtartama alatt az adós tulajdonát képezi, a finanszírozót az eszközön alapított jelzálogjog illeti meg, továbbá a kölcsön visszafizetéséig az adós az eszközt nem idegenítheti el.

További információk elrejtése

Pénzügyi lízing (zárt végű,- nyílt végű pénzügyi lízing)

Pénzügyi lízing az a tevékenység, amely során a finanszírozó lízingbeadó a tulajdonában lévő vagy tulajdonába kerülő gépet, berendezést díjfizetés ellenében a lízingbevevő határozott idejű használatába adja.
További információk
Mi a helyzet az Áfa-val?
Zárt végű pénzügyi lízing
A beszerzési ár áfáját a futamidő elején egy összegben fizeti a lízingbevevő a lízingbeadónak, majd áfa bevallás gyakoriságától függően visszaigényli. Nincs áfa fizetési kötelezettség az egyes visszafizetési részleteknél.
Nyílt végű pénzügyi lízing
A lízingbevevő a beszerzési ár áfáját - a tőkerészletek arányában - a futamidő alatt fizeti meg a lízingbeadónak

Hogyan történik a törlesztések elszámolása?
A törlesztő részlet kamat és tőkerészből áll, ahol a kamat költségként elszámolható. Az eszköz a lízingbevevő könyveiben kerül kimutatásra, és a tárgy amortizálását is a lízingbevevő végzi.

Hogyan alakul a tulajdonjogviszony?
A lízingbevevő jogosultságot szerez arra, hogy a szerződésben kikötött időtartam lejártával a lízingdíj teljes tőketörlesztő- és kamattörlesztő részének, valamint nyílt végű pénzügyi lízing esetén a szerződésben kikötött maradványérték megfizetésével a dolgon a lízingbevevő vagy az általa megjelölt 3. személy tulajdonjogot szerezzen.

További információk elrejtése

Operatív lízing (Bérlet)

Azon ügylettípus, amikor a bérbeadó a bérlő igényeinek megfelelő, saját tulajdonában lévő eszközeit a bérlőnek díjfizetés ellenében határozott idejű bérleti jogviszony keretében használatra átengedi oly módon, hogy az eszközökkel történő haszonszerzés az időtartam alatt – a felek szerződésében meghatározott mértékben és keretek között – bérlőt illeti meg.
További információk
Mi a helyzet az Áfa-val?
Bérbeadó kifizeti a szállítónak, majd visszaigényli. Minden egyes bérleti díjra áfa kerül felszámításra, amit a bérlő visszaigényelhet.

Hogyan történik a törlesztések elszámolása?
Operatív lízing esetén a bérleti díjak költségként elszámolhatóak. Az operatív lízing mérlegen kívüli finanszírozást és gyorsabb költségelszámolást tesz lehetővé.

Hogyan alakul a tulajdonjogviszony?
Az eszköz a bérleti jogviszony teljes időtartama alatt a bérbeadó tulajdonát képezi, lejártakor az ügyfél köteles azt a bérbeadónak visszaszolgáltatni.

További információt igényel?
Minden ügyfél pénzügyi helyzete, adózási módja és gépigénye különböző. Tudja meg, hogy hogyan dolgozhat a pénze az Ön számára. Működjön együtt a finanszírozóval, hogy megtalálják a gépberuházáshoz kapcsolódó finanszírozási megoldást azt, amely leginkább illeszkedik működési igényeihez.

További információk elrejtése

Bővebb információ érdekében keresse közvetlenül a finanszírozót az alábbi elérhetőségeken:

+36/20-4885214
+36/30-4411826
hungary@dllgroup.com

A jelenlegi tájékoztató általános jellegű, nem teljes körű és a De Lage Landen Finance Zrt. által nyújtott pénzügyi szolgáltatásokra, valamint a De Lage Landen Leasing Kft. bérletre vonatkozó-, nem címzett kereskedelmi kommunikációnak minősül, a finanszírozó változtatás jogát fenntartja.

*Az “AGCO Finance” az AGCO Corporation bejegyzett védjegye, melynek használatára a De Lage Landen Finance Zrt. és a De Lage Landen Leasing Kft. megállapodás alapján jogosult.

További információkért keresse fel a helyi Valtra márkakereskedőt

Vissza az oldal tetejére