Karbantartás

A Valtra traktorok híresek megbízhatóságukról és a gazdaságosságukról és a karbantarthatóságukról, szervizelhetőségükről is.

A traktorok könnyű karbantarthatóságra és a szerviz pontok jó elérhetőségére lettek tervezve. Ez viszont azt eredményezi, hogy alacsony a traktor üzemeltetési költsége, mivel a fenntartás nem időigényes tevékenység, és nem szakítja meg a munkaidőt.

Professzionális karbantartási szolgáltatások

A Finnországi Suolahti gyárban lévő Valtra Oktatási Központ a felelős a nemzetközi szerviz és alkatrész ellátó személyzet oktatásáért. A központosított oktatás lehetővé teszi a magas szintű és hozzáértő szervizellátást, valamint a gyors információáramlást a Valtra szervezete és vásárlói között.

Javasoljuk, hogy támaszkodjon egy jól képzett, professzionális Valtra szerviz szolgáltatóra, aki rendelkezik a megfelelő eszközökkel és célszerszámokkal traktora bármilyen szervizfeladatának kezeléséhez. Miközben lehetővé teszi, hogy a képzett szakembereink felelősséggel elvégezzék a karbantartási feladatokat, tovább koncentrálhat a saját munkájára.

Valtra Premium Care

A Valtra PremiumCare –el rugalmas előrelátással kezelheti befektetése karbantartási költségeit, így jobban kézben tarthatja termelési költségeit. A rendszeres karbantartás és a teljes szerviz napló elősegíti traktora újra eladási értékének maximalizálását. A Valtra PremiumCare úgyszintén lehetővé teszi az Ön számára, hogy minimalizálja traktora életciklusára eső költségeit.

A rendszeres karbantartás visszafizetődik

A rendszeres és alapos karbantartás meghosszabbítja az Ön Valtra traktorának megbízható működését. A szerviz költség sokkal alacsonyabb annál, mint amekkora kárérték keletkezhet a gépben annak elmulasztása esetén. A legfontosabbak azok a teendők, melyeket saját magának kell végeznie, beleértve a kenést, a különböző ellenőrzéseket és beállításokat.

Részletes szerviz és karbantartási utasításokat a használati utasításban, vagy a My Valtra gépem oldalon talál.

Vissza az oldal tetejére