Valtra a városban Az Urban minden alkalmazásra kész

Valtra a városban Az Urban minden alkalmazásra kész

Véghez akar vinni más feladatokat is? Nézze meg, hogyan tud a Valtra ebben Önnek segítteni:

Megbízható, bármilyen időjárási helyzetben

A Valtra traktor család felelősséggel kínálja a hatékony működést, mindenféle szántóföldi, vagy közútkezelési és kommunális munkára. A nagy teljesítményű Valtra traktorok teljesítik az elvárásokat, minden évszakban, esőben, napsütésben egyaránt: seprés nyáridőben, hó eltakarítás télidőben, rakodás mindig, ha szükséges. Ésszerű a Valtra traktorokat kommunális munkára használni, mivel itt egy darab traktor a legjobb sokcélú munkaeszköz lehet, melynek képességei óriási adapter, munkagép választékkal szélesíthetők.
Vissza az oldal tetejére
Válassza ki a méretet

Válassza ki a méretet - A.N.T.S.

A Valtra kínálja a legszélesebb körű hidraulikus lehetőségeket a piacon, így optimális választás azok számára, akik egy olyan traktort szeretnének, mely a sok különböző munkaeszköz alkalmazására képes.

Ha legelőgazdálkodás géprendszerére van szükség, vagy bérvállalkozói munkákat tervez, a mi hidraulika rendszerünk biztosítja, hogy mindig elegendő mennyiségű olaj álljon rendelkezésére, még a legnagyobb igényekhez is.

Otthon van az utcákon

Otthon van az utcákon

A Valtra N sorozatú traktorok erőteljes és hatékony gépek kommunális terület fenntartási munkákhoz is, mind télen, mind nyáron. Az N sorozatú traktorok otthon vannak a közútfenntartási feladatokban és a lakott területek, gyalogos és kerékpáros utak fenntartásában is.

A könnyen használható hajtómű és hidraulika, a turbinás kuplunggal párosulva, az N sorozatú HiTech és Advance valamint Direct modelleket a homlokrakodós munkák bajnokaivá teszi. A Valtra ARM kartámasz és vezérlési lehetőségei egyformák az Advance, Versu és Direct modelleken, így a vezetők könnyen át tudnak váltani az egyik modellről a másikra.

A HiTech és Advance modellek már elérhetők az opcionális 150 literes acél üzemanyagtartállyal is.

Olvasson többet az N szériákról

Egy erős partner, mely mozgékony a városokban is

Egy erős partner, mely mozgékony a városokban is

A Valtra A sorozatú traktorok híresek megbízhatóságukról, robusztus felépítésükről, könnyű és rendkívül mozgékony traktorok.

A kis fordulási sugár, a nagy hasmagasság és a választható alacsony fülke teszi az A szériákat nagyon ideálissá a szűk városi környezetben történő munkavégzésre.

Az A szériájú traktorok osztályukban vezető teljesítőképességgel rendelkeznek a homlokrakodós munkáknál.

A település fenntartó munkák nehézsúlyú bajnokai

A település fenntartó munkák nehézsúlyú bajnokai

A Valtra T sorozatú traktorok osztályukban királyok a település fenntartási munkák terén, felülmúlhatatlanul sokoldalúak és termelékenyek.

A megfelelő adapterekkel bármikor munkára lehet őket fogni, nyáron és télen, a parkokban és az utakon, utcákon, közutakon, még a repülőtereken is.

Olvasson többet a T szériákról

Egy erős összeállítás

Egy erős összeállítás

Az S szériájú traktorok megbízhatósága a gondosan megfontolt részletek tökéletes integrációjának eredménye. Egy tökéletes motor és hajtómű kombináció, a legkorszerűbb funkcionális kialakítással és optimális használhatósággal, teszi az S szériájú traktorokat mássá, mint amelyet valaha is kipróbált.

Legfontosabb jellemzők röviden:

  • AGCO Power 84 AWF motor: Egy világelső Finn motorgyártótól!
  • AVT hajtómű: A piacvezető, amely megfelel az Ön legkeményebb igényeinek is.
  • Ergonómikus: Tágas fülke, pneumatikus fülkerugózás, Valtra ARM kartámasz.
  • TwinTrac: Hátrameneti vezetési rendszer a mindkét irányban is termelékeny munkavégzés lehetőségének biztosítására.
  • AutoGuide előkészítés: A precíziós farmgazdálkodáshoz, az AutoGuide előkészítés beletartozik az alapfelszereltségbe.

Olvasson többet az S szériákról

Az FMG és a Valtra

Az FMG egy erős, megbízható Valtra beszállító, közútfenntartáshoz és kommunális munkákhoz gyárt eszközöket. Sok FMG termék kifejlesztése a Valtrával együttműködve történt, melyből néhány kifejezetten csak a Valtrákhoz lett kialakítva.

Valtra LH LINK egy új generációs, díjnyertes, első hídi függesztő mű, 3,5 tonnás emelő képességgel, mely egy függőleges csappal csatlakozik a traktor vázához és nagyban megnöveli a munkagépek kezelhetőségét.

Vissza az oldal tetejére