Sokoldalú szaktekintély a legelőkön

Sokoldalú szaktekintély a legelőkön

Véghez akar vinni más feladatokat is? Nézze meg, hogyan tud a Valtra ebben Önnek segítteni:

Sokoldalú szaktekintély a legelőkön

A Valtra tulajdonságok, mint például az egyenletes súlyeloszlás, nagy teljesítményű TLT, tágas fülke, jó tömeg/teljesítmény arány teszik a Valtrákat a bérvállalkozók ideális választásává. Az Auto-Guide automatikus kormányzás és az ISOBUS munkaeszköz csatlakoztatás adják meg az utolsó simítást a bérvállalkozói igényekre. A bérvállalkozók értékelik a megbízhatóságot és az alacsony termék-életciklusra eső üzemeltetési költségeket.

Vissza az oldal tetejére
Végezzen több munkát kevesebbel

Végezzen több munkát kevesebbel - üzemanyag-takarékos

Mérsékelje traktora terhelését – egyben takarékoskodjon pénztárcájával is. A Valtra traktorok olyan erőforrás kezelési lehetőségekkel rendelkeznek, melyek biztosítják az igényelt teljesítményt, amikor arra szükség van, anélkül, hogy elpocsékolnák az üzemanyagot.

Traktoraink a változó terhelési igényekre csak a szükséges teljesítménny biztosításával reagálnak, biztosítva a motorfordulat fenntartást, még pillanatnyi teljesítmény csúcsoknál is.

Egy gép, sok felhasználási célra

Egy gép, sok felhasználási célra - Sokféle munkagépekkel

A Valtra kínálja a legszélesebb körű hidraulikus lehetőségeket a piacon, így optimális választás azok számára, akik egy olyan traktort szeretnének, mely a sok különböző munkaeszköz alkalmazására képes.

Ha legelőgazdálkodás géprendszerére van szükség, vagy bérvállalkozói munkákat tervez, a mi hidraulika rendszerünk biztosítja, hogy mindig elegendő mennyiségű olaj álljon rendelkezésére, még a legnagyobb igényekhez is.

Ne izzassza ki magát

Ne izzassza ki magát - Növelje a termelékenységet kényelmesebb munkavégzéssel

Valtra traktorok igen kitűnő ergonómiával rendelkeznek, mely biztosítéka annak, hogy még a hosszú műszakokban sem fárad el, elősegítve ez által a termelékenyebb és biztonságosabb munkavégzést.

Tágas fülkéink csendesek, könnyen kilehet belőlük szállni, és még tovább növelheti kényelmüket az ötféle különböző fülkerugózási rendszerből történő választással.

Nem maradjon el semmi

Nem maradjon el semmi - precíz irányíthatóság fűnyíráskor

Növelje a hatékonyságot a forduláskori levágatlan területek felszámolásával – dolgozzon hátra menetben. Hátrameneti vezetéskor minden körülményben ki lehet használni munkagép maximális szélességét, különösen, ha szárnyas fűnyírókat használ.

Sőt mi több, nem kell aggódnia, hogy kifárassza magát: a mi TwinTrac hátrameneti rendszerünk - kiváló ergonómiát biztosítva - megakadályozza a vezető elfáradását.

Jobb minőségű hozam

Jobb minőségű hozam - kisebb talajtömörítés

A Valtra traktorok segítenek a talajtömörödés leküzdésében, és az optimális súlyeloszlásuknak köszönhetően nem hagynak mély keréknyomokat és ugyanakkor jó vonóerőt nyújtanak, sok pótsúly alkalmazása nélkül is.

A nagyobb teljesítménnyel párosuló kisebb súllyal kézben tarthatók a keréknyomok és jó minőségű termést kaphatunk, évről-évre.

Egész évben üzemeltethető

Egész évben üzemeltethető - Óriási opció választék

Skandináviában a traktoroknak a legkülönbözőbb körülmények között kell dolgoznia, a hosszú, könnyű, nyári farmi napoktól a rendkívül havas erdei körülményekig.

Ezért lehet biztos benne, hogy a Valtra minden évszakban Önnél is meg fogja állni a helyét: testre szabhatja traktorát, hogy az ne csak a legelőgazdálkodás, hanem a szántóföldi gazdálkodás, az erdészet és a helyi kommunális feladatok elvégzésére is alkalmas legyen.

Emeljen magasra és nehezet

Emeljen magasra és nehezet - A legnagyobb emelési tartomány a piacon

Valtra traktorok sokféle alkalmazásban is jól működnek, a szántóföldtől a mezei feladatokig, a nagy emelési tartománynak, az állítható gémkaroknak és a magas emlőerőnek köszönhetően.

Mi több a manőverezés a munkaeszközökkel az ergonómikus függesztő mű kezelőszerv elrendezéssel könnyű.

Növelje a takarmányozás minőségét

Növelje a takarmányozás minőségét - Sima és pontos bálamozgatás

A Valtra traktorok ideálisak a sok megállással járó feladatokra, mint pl. bálarakodásra.

A Valtra turbinás kuplung lehetővé teszi a sima és pontos rakodási munkavégzést, ami azt jelenti, hogy az etetés és a bálakezelés könnyen elvégezhető.

Valtra technológiai megoldások

Valtra technológiai megoldások

A Valtra high-tech megoldások széles választékát kínálja, melyekkel traktora még sokoldalúbb és intelligensebb lehet. Az ISOBUS adatátviteli rendszer, az Auto-Guide 3000 ™ automatizált kormányzási és az AGCOMMAND telemetriás rendszer lehetővé teszi, hogy a munkát költséghatékonyan végezze, miközben megfigyelheti az internet segítségével a traktort magát, és az általa végzett munkát.

Vissza az oldal tetejére