Legendás finn SISU - a legjobb motor a piacon

Legendás finn SISU

A Valtra traktorok szívében a piacon elérhető legmegbízhatóbb és leghatékonyabb motor technológiát találja.

Több mint hatvan éve az AGCO Power motorok a Valtra traktorok erőforrásai. Az AGCO POWER globális piacvezető szerepet tölt be a nem közúti rendeltetésű motorok fejlesztése és gyártása terén. A motorok híresek tartósságukról, megbízhatóságukról, és rendkívül erős nyomatékukról.

Motorjellemzők

A jól letesztelt motor jellemzőknek köszönhetően a Valtra traktorok megbízhatóak és megfelelnek a legújabb kibocsátási szabványoknak, nélkül hogy ez az üzemeltetési költségek növekedésével járna.

Motor modellek

Az AGCO POWER 8,4 AWF - forradalmian új SCR technológia
A megbízható 8.4 AWF AGCO POWER motor a kulcsa az S szériájú traktorok termelékenységének. A motorban a legújabb AGCO POWER technológiát alkalmazták, hogy megfeleljen a Tier 4, 4. lépcsős kibocsátási előírásoknak. Ugyanez a technológia a motor megbízhatóságát is biztosítja, bármiféle üzemeltetési költségnövekedés nélkül. Az AGCO POWER’s SCR technológia bevezetése az S szériákban a 2008-as évre nyúlik vissza, akkor ez volt a világon az első traktor melyben ezt a technológiát alkalmazták.
Továbbiak az S Szériákról

AGCO Power 66 AWI és AWI 74 - a T szériák erőművei
Az erős, megbízható és nagy nyomatékú motorok a T szériánál common-rail befecskendezéssel rendelkeznek. A motor alapjárati fordulatszáma mindössze 650/perc, szemben a körülbelül 850/perc normál értékkel. Az alacsonyabb alapjárati motorfordulatszám jelentősen csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a motorzajt. SCR (szelektív katalitikus redukció) technológia biztosítja, hogy a T sorozatú traktorok üzemanyag-takarékosak, környezetbarátok és tartósak legyenek.
Továbbiak a T szériákról

AGCO Power 44AWI és 49AWI- motorok a négyhengeres teljesítménye
A common-rail motorok a nagyobb N sorozatú modellekben precíziós, több-fokozatú befecskendezésűek, nagy nyomáson (1600/1800 bar), amely biztosítja a kiváló hatékonyságot és a tiszta égést. Az N szériákon a radiátor és a levegő visszahűtő egymás mellett helyezkedik el, ami lehetővé teszi, hogy tiszta levegő kerüljön a motorba, ami viszonzásul mérsékeltebb károsanyag-kibocsátást és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást eredményez. SCR (szelektív katalitikus redukció) technológia biztosítja, hogy az N sorozatú traktorok üzemanyag-takarékosak, környezetbarátok és tartósak legyenek.
Továbbiak az N szériákról

AGCO Power 33CTA – egy kompakt erőmű
Egy harmadik generációs 3 hengeres AGCO Power 33 CTA Common Rail motor van az A szériás modellek szívében. Ezek a motorok SisuTronic EEM3 elektronikus motormenedzsment vezérléssel rendelkeznek, mely munkaütemenként max. ötször tudja beállítani a többlépcsős üzemanyag beadagolás mértékét. A 33CTA egy csendes motor, mégis nagy teljesítményt és nyomatékot nyújt. A motor megfelel az EU 3A lépcsős károsanyag-kibocsátási előírásoknak.
Továbbiak az A szériákról

Kipróbált és letesztelt teljesítmény

A Valtra a traktorhúzó verseny szponzora a Pro Stock kategóriában Európában. A versenyen résztvevő traktorok sok részegység tekintetében a futó Valtra T és S - szériákon alapulnak. A húzóversenyi csapat traktorainak meghajtását AGCO POWER motorok biztosítják, melyek több mint 2000 lóerő leadására képesek, egy turbófeltöltővel.

 

A Valtra versenyeken szerzett tapasztalatai elősegítik a kutatást és a fejlesztést, értékes információkat nyújtanak a traktorok extrém terhelések alatti viselkedéséről és arról, hogy hogyan lehet a húzóerőt a legoptimálisabban a talajra átszármaztatni. Más szóval a traktorhúzó versenyeken szerzett tapasztalataink segítik az Ön traktora teljesítőképességének maximalizálását is.