TELJESÍTMÉNY ÉS
MOZGÉKONYSÁG EGY
KOMPAKT MÉRETBEN

TELJESÍTMÉNY ÉS
MOZGÉKONYSÁG EGY
KOMPAKT MÉRETBEN

Versu

Öt fokozatú powershift váltómű, terhelés-érzékelős hidraulika és kiváló vezetői kényelem.

Direct

Hatékony és ergonomikus CVT váltómű és terhelés-érzékelős hidraulika rendszer.

HiTech 5

Felhasználóbarát öt fokozatú powershift váltómű és nyitott központú hidraulika.

HiTech

Megbízható háromfokozatú powershift váltómű és nyitott központú hidraulika.

A Valtra N Széria

A Valtra N széria a legjobb teljesítményt és felszereltséget ajánlja egy kiegyensúlyozottan felépített és sokoldalú működtetést biztosító csomagban.

A termelékenység sokoldalúságot követel meg

A Valtra N széria a legjobb északi praktikusságot reprezentálja, támogatva a teljes éves cikluson belüli munkálatokat, még a legnehezebb körülmények között is.

Az N szériák a Valtra filozófiáját követve sokoldalúak, kompakt kialakításukkal és a 163 Le-ig felmenő teljesítményükkel ideális megoldást nyújtanak a legtöbb állattartási és növénytermesztési, valamint kommunális és erdészeti alkalmazásra is. 


A prospektus letöltése [9.43 MB]

Az N szériák előnyei dióhéjban

 • Kiemelkedően jó homlokrakodós traktor
 • Megbízható AGCO POWER motor van minden modellben
 • A tágas és ergonomikus vezetőfülke kitűnő kilátást biztosít minden irányba
 • Valtra Arm – ergonomikusan elhelyezett kartámaszi kezelőszervek a Versu és Direct modelleken
 • Nagyon csendes munkakörnyezetet nyújt, a zajszint 70dBa alatt van
 • TwinTrac hátrameneti vezetési lehetőség minden modellnél
 • AGCOMMAND™ telemetria rendszer opcióként kérhető
Vissza az oldal tetejére

Négyféle típusú traktor az igényes felhasználóknak

Az N szériájú traktorok négyféle különböző modellválasztékkal rendelkeznek: VersuDirectHiTech 5 és HiTech.

Versu - Vezetés kényelmesen

 • Öt powershift fokozat - 30 sebességfokozat mindkét irányban
 • Ergonomikus Valtra Arm kartámasz-könnyű powershift kezelhetőséggel, tempomat vezérlés, függesztő mű kezelőszervek és U-Pilot táblavégi fordulásvezérlő rendszer
 • Egyszerű és kényelmes vezetés automatizált váltómű funkciókkal és fék rásegítéssel
 • Terhelésérzékeléses hidraulika 115 l/perc, vagy 160 l/perc térfogatárammal
 • Különválasztott hajtómű és hidraulika olajok
 • Automatikus kormányzás és a telemetriai rendszer opcióként kérhető

Van Önnek egy saját N sorozat Versu traktora?
Keressen információkat az Ön traktoráról

Modell Max. Teljesítmény LE(kW)
alap/rásegítéses
Max. nyomaték Nm
alap/rásegítéses
Hidraulika térfogatszállítás liter/perc
Alapkivitel (opció)
N123 135 (99) / 143 (105) 540/560 115 (160)
N143 152 (112) / 160 (118) 600/650 115 (160)
N163 163 (120) / 171 (126) 650 / 700 115 (160)
Ezeknek a modelleknek a műszaki adatainak betöltése
open

Tudja meg, hogy hogyan szabhatja saját munkavégzési igényeire az Ön Versu traktorát.

Talaj-előkészítés és Szállítás

Megnövelt vezetési kényelem
Tovább növelt kényelem a szállítási munkáknál és a hosszú napi szántóföldi munkáknál az ezekre a Valtra traktorokra szerelhető nagy teherbírású rugózott első hídi felfüggesztés és az úgyszintén rugózott fülke eredményeképpen. Automatikus légkondicionálás, a Valtra Evolution vezetőülés és Xenon fényszórók járulnak hozzá a jóléthez és a vezető biztonságához. 

Magas teljesítőképesség a nagy vonóerőt igénylő munkáknál is
Olyan helyzetekben, amikor a Valtra traktorok normál súlyát és súlyeloszlási arányát csúcsüzemre kell hangolni, akkor a traktorok további hasra, kerékre helyezett, vagy első pótsúlyokkal szerelhetők fel, már a gyárban. A haladási sebesség arányos fordulatú PTO opcióval tovább növelhető a teljesítményt a mezőn, és a közúton egyaránt. Ahol a helyi jogszabályok megengedik, a nagyobb N sorozatú traktorok 50km/ó végsebességű hajtóművel is kérhetők. Közúti közlekedésre alkalmas gumiabroncsok is specifikálhatók, közvetlen gyári felszerelésre.

Mérsékelt baleseti és sérülési kockázat
A Valtra traktorok alapkivitelben olyan biztonsági tulajdonságokkal rendelkeznek, mint például a könnyű megközelítésű fülke, a biztonsági övek, az ergonomikusan elhelyezett függesztő mű kezelőszervek, a hidraulikus többtárcsás fékek, vagy a traktor főáramtalanító kapcsoló. Az ezeken felüli, további gyári opcionális lehetőségekkel még tovább mérsékelhető a balesetek és a sérülések kockázata. Légfékes pótkocsi fékszelep is választható, olyan országok számára, ahol ezt a jogszabály megengedik. A fülke tűzoltó készülékkel, vészhelyzeti kézifékkel, forgó vészvillogóval, kiegészítő Xenon munkalámpákkal és még sok mással is felszerelhető.

Kaszálón történő munkavégzés

Megnövelt vezetési kényelem
Az N sorozatú traktorok fülke és első hídi rugózással, valamint számos kabinbéli kényelmi funkcióval szerelhetők fel. Amikor szársértős kaszával, vagy szárzúzóval dolgozik, akkor a TwinTrac hátrameneti vezetési rendszer nem csak hogy javítja az ergonómiát, hanem a végzendő munkát gyorsabban és pontosabban is végezheti el vele.

Kompatibilitás még nagy munkagépekkel is
A Valtra traktorok kitűnő emelőképességgel rendelkeznek, mind a hátsó, mind az első függesztő mű esetében. Ezen kívül a kedvező teljesítmény-és tömeg arány és a választható első-, hasi-, és a köpeny pótsúlyozással kitűnő vonóerő leadás érhető el, még nagy munkagépeknél is. A kiegészítő hidraulika kimenet egy felülmúlhatatlan Valtra opciót. Az ISOBUS munkagép vezérlési rendszer előkészítés teljes munkagép vezérelhetőséget tesz lehetővé, mind az előre, mind a hátra csatlakoztatott munkagépek esetében.

Megnövelt hozamú és gyorsabb, pontosabb munkavégzés.
Egy erőteljes négyhengeres traktor, például N163 vagy N143, választásával el lehet végezni a hagyományosan hathengeres gépekkel végzett munkákat is, mellyel jelentősen csökkenthető a talajtömörödés. Tovább csökkenthető a talajtömörödés és a műveleti átfedések az Ön Valtra traktoránál széles gumiabroncsok és az Auto-Guide 3000 automatikus kormányzási rendszer alkalmazásával. További időt takaríthat meg (akár max. 24 órát szezononként!) ha a Valtra TwinTrac rendszerrel ezekkel az eszközökkel hátramenetben dolgozik.

Homlokrakodós munkák

Sima indulás és megállás a munkában
Az N sorozatú traktorok többféle automatizált sebességváltási lehetőségek kínálnak, melyekkel csökkenthetők a szükséges kapcsolások. A programozható irányváltó az opcionális Hitrol Turbinás kuplunggal teszi az elindulást és a megállást a munkálatoknál rendkívül simává és pontossá.

Sokoldalú traktoralkalmazási lehetőségek
A Valtra traktorok egyedileg testre szabhatók, hogy el tudják végezni a farmokon előforduló, különböző feladatokat. Széles homlokrakodó és adapter skálából választhat, közvetlenül a gyárból. Az adapterek le/fel csatlakoztatása nagyon könnyű.

Tökéletes vezérelhetőség még szűk helyeken is
Az N sorozatú traktorok nagyon kompakt méretűek és mozgékonyak, amely lehetővé teszi a könnyű manőverezhetőséget még szűk helyeken is. A gyárilag felszerelt Valtra homlokrakodók töklétesen csatlakoznak a traktor vázszerkezetéhez. Ez biztosítja a gumiabroncsok akadálytalan mozgását és a kis fordulási sugarat, homlokrakodós munkáknál is.

Mérsékelt baleseti és sérülési kockázat
Valtra traktorok alapfelszereltségébe számos szabványos biztonsági funkció beletartozik, mint például a tágas és jól hozzáférhető fülke, a polikarbonát ablakok, központi áramtalanítókapcsoló, a vezető ülésbeli jelenlétét érzékelő kapcsoló, a traktor hátulján lévő biztonsági PTO leállító kapcsoló..A traktor felszerelhető kiegészítő tulajdonságokkal, mint például a pótutas biztonsági övvel, a tűzoltó készülékkel, a vészhelyzeti kézifékkel, a tolató hangjelzéssel, és még sok mással.

Kommunális és építési munkák

Megnövelt munkavégzési kényelem
Tovább növelt kényelem a szállítási és a hosszú napi szántóföldi munkáknál az N Versu traktorokra szerelhető nagy teherbírású rugózott első hídi felfüggesztés és az úgyszintén rugózott fülke eredményeképpen. Automatikus légkondicionálás, a Valtra Evolution vezetőülés és Xenon fényszórók járulnak hozzá a jóléthez és a vezető biztonságához.

Sokoldalú traktoralkalmazási lehetőségek
A Valtra traktorok egyedileg testre szabhatók, hogy el tudják végezni a farmokon előforduló, különböző feladatokat. Ez lehetővé teszi, hogy a gép teljes kapacitását egész évben kihasználhassa. Számos gyári opció áll rendelkezésére, melyekkel az Ön Valtra traktora az egész év során felmerülő kommunális feladatok elvégzésére is alkalmassá tehető: jó oldalsó kiláthatóságú fülke, Valtra LH LINK elforduló első hídi függesztő mű, homlokrakodó, első kardánhajtás, közúti gumik, ISOBUS előkészítés, és még sok más.

Mérsékelt baleseti és sérülési kockázat
A Valtra traktorok alapfelszereltségébe számos szabványos biztonsági funkció beletartozik, mint például a tágas és jól hozzáférhető fülke, a polikarbonát ablakok, központi áramtalanítókapcsoló, a vezető ülésbeli jelenlétét érzékelő kapcsoló, a traktor hátulján lévő biztonsági PTO leállító kapcsoló. A traktor felszerelhető kiegészítő funkciókkal, mint például pótkocsi fékszeleppel, egy vagy két tetői forgó vészvillogóval, száraz poroltó készülékkel, vészhelyzeti kézifékkel, tolató hangjelzéssel, és még sok mással.

Erdészeti munkák

Specializált gépek megnövelt újraértékesítési értékkel
A részmunkaidős bérmunkavégzés egy speciálisan testreszabott erdészeti Valtra traktorral az erdészeti munkák költségtakarékos elvégzési alternatíváját jelenti. A Valtra és partnerei széleskörű opciókat, berendezéseket kínálnak ahhoz, hogy átállítsa az Ön Valtra traktorát egy igazi betakarító, aprítékoló, szárzúzó, vagy , rönkhúzó szakértővé.

Megbízható működés még egyenetlen terepen is
A Valtra traktorok - szerkezeti kialakításukból adódóan - ideálisan alkalmasak erdészeti munkákra: a magas hasmagasság, sima alsó felület, kitűnő fülkebéli kiláthatóság, ergonómia és egy olyan vezetőülés, melyben a vezetőülés 180 fokkal elfordítható, alapfelszereltséget képeznek. Ezen kívül specifikálhatja az Ön traktorát további Önt és a traktorát védő biztonsági berendezésekkel is: egy acél segédvázzal, acél-üzemanyagtartállyal, egy különlegesen megerősített erdészeti fülkével, speciális erdészeti köpenyekkel és még sok mással.

Magas hidraulika kimenő teljesítmény maximális eredmények biztosítására
Minden N sorozatú traktor opcionálisan felszerelhető nagyobb kapacitású szivattyúval. Ha még nagyobb teljesítményre van szüksége, akkor a Valtra partnerei kínálnak előre szerelt kiegészítő szivattyút is, kifejezetten a Valtrához kialakítva, mely biztosítani tudja a többlet hidraulika igényt, például az erdészeti fabetakarító fej megtáplálására.

close

TwinTrac

Valtra’s unique reverse drive system TwinTrac includes double controls with pedals and a steering wheel at the rear of the cab for work in the reverse driving direction. You can easily change working direction without leaving the driver’s seat. In the reverse driving position, you get an excellent overview of the implement and the work you are doing.

TwinTrac not only improves the operator's ergonomics, but it allows for time savings of 10-30% in selected tasks.

Read more about TwinTrac

Vissza az oldal tetejére

Direct - a fokozatmentes teljesítmény

 • Hatékony, folyamatosan változtatható áttételű, Finnországban gyártott hajtómű
 • Kiváló üzemanyag-takarékosság: A traktor automatikusan beállítja a motor fordulatszámát a terheléshez és a lehető legalacsonyabb fordulatszámon jár.
 • Teljes vezérelhetőség és nagy vonóerő még alacsony 10 m/órás sebességeknél is.
 • Ergonomikus Valtra Arm kartámasz-könnyű CVT kar kezelhetőséggel, tempomat vezérlés, függesztő mű kezelőszervek és U-Pilot táblavégi fordulásvezérlő rendszer
 • Terhelésérzékeléses hidraulika 115 l/perc, vagy 160 l/perc térfogatárammal
 • Különválasztott hajtómű és hidraulika olajok
 • Automatikus kormányzás és a telemetriai rendszer opcióként kérhető

Van Önnek egy saját N szériájú Direct traktora?
Keressen információkat az Ön traktoráról

Modell Max. Teljesítmény LE(kW)
alap/rásegítéses
Max. nyomaték Nm
alap/rásegítéses
Hidraulika térfogatszállítás liter/perc
Alapkivitel (opció)
N123 135 (99) / 143 (105) 540/560 115 (160)
N143 152 (112) / 160 (118) 600/650 115 (160)
N163 163 (120) / 171 (126) 650 / 700 115 (160)
Ezeknek a modelleknek a műszaki adatainak betöltése
open

Tudja meg, hogy hogyan szabhatja saját munkavégzési igényeire az Ön Direct traktorát.

Talaj-előkészítés és Szállítás

Megnövelt vezetési kényelem
Tovább növelt kényelem a szállítási munkáknál és a hosszú napi szántóföldi munkáknál az ezekre a Valtra traktorokra szerelhető nagy teherbírású rugózott első hídi felfüggesztés és az úgyszintén rugózott fülke eredményeképpen. Automatikus légkondicionálás, a Valtra Evolution vezetőülés és Xenon fényszórók járulnak hozzá a jóléthez és a vezető biztonságához.

Magas teljesítőképesség a nagy vonóerőt igénylő munkáknál is
Olyan helyzetekben, amikor a Valtra traktorok normál súlyát és súlyeloszlási arányát csúcsüzemre kell hangolni, akkor a traktorok további hasra, kerékre helyezett, vagy első pótsúlyokkal szerelhetők fel, már a gyárban. A haladási sebesség arányos fordulatú PTO opcióval tovább növelhető a teljesítményt a mezőn, és a közúton egyaránt. Ahol a helyi jogszabályok megengedik, a nagyobb N sorozatú traktorok 50km/ó végsebességű hajtóművel is kérhetők. Közúti közlekedésre alkalmas gumiabroncsok is specifikálhatók, közvetlen gyári felszerelésre.

Mérsékelt baleseti és sérülési kockázat
A Valtra traktorok alapkivitelben olyan biztonsági tulajdonságokkal rendelkeznek, mint például a könnyű megközelítésű fülke, a biztonsági övek, az ergonomikusan elhelyezett függesztő mű kezelőszervek, a hidraulikus többtárcsás fékek, vagy a traktor főáramtalanító kapcsoló. Az ezeken felüli, további gyári opcionális lehetőségekkel még tovább mérsékelhető a balesetek és a sérülések kockázata. Légfékes pótkocsi fékszelep is választható, olyan országok számára, ahol ezt a jogszabály megengedik. A fülke tűzoltó készülékkel, vészhelyzeti kézifékkel, forgó vészvillogóval, kiegészítő Xenon munkalámpákkal és még sok mással is felszerelhető.

Kaszálón történő munkavégzés

Megnövelt vezetési kényelem
Az N sorozatú traktorok fülke és első hídi rugózással, valamint számos kabinbéli kényelmi funkcióval szerelhetők fel. Amikor szársértős kaszával, vagy szárzúzóval dolgozik, akkor a TwinTrac hátrameneti vezetési rendszer nem csak hogy javítja az ergonómiát, hanem a végzendő munkát gyorsabban és pontosabban is végezheti el vele.

Kompatibilitás még nagy munkagépekkel is
A Valtra traktorok kitűnő emelőképességgel rendelkeznek, mind a hátsó, mind az első függesztő mű esetében. Ezen kívül a kedvező teljesítmény-és tömeg arány és a választható első-, hasi-, és a köpeny pótsúlyozással kitűnő vonóerő leadás érhető el, még nagy munkagépeknél is. A kiegészítő hidraulika kimenet egy felülmúlhatatlan Valtra opciót. Az ISOBUS munkagép vezérlési rendszer előkészítés teljes munkagép vezérelhetőséget tesz lehetővé, mind az előre, mind a hátra csatlakoztatott munkagépek esetében.

Megnövelt hozamú és gyorsabb, pontosabb munkavégzés.
Egy erőteljes négyhengeres traktor, például N163 vagy N143, választásával el lehet végezni a hagyományosan hathengeres gépekkel végzett munkákat is, mellyel jelentősen csökkenthető a talajtömörödés. Tovább csökkenthető a talajtömörödés és a műveleti átfedések az Ön Valtra traktoránál széles gumiabroncsok és az Auto-Guide 3000 automatikus kormányzási rendszer alkalmazásával. További időt takaríthat meg (akár max. 24 órát szezononként!) ha a ValtraTwinTrac rendszerrel ezekkel az eszközökkel hátramenetben dolgozik.

Homlokrakodós munkák

Sima indulás és megállás a munkában
Az N sorozatú traktorok többféle automatizált sebességváltási lehetőségek kínálnak, melyekkel csökkenthetők a szükséges kapcsolások. A programozható irányváltó az opcionális Hitrol Turbinás kuplunggal teszi az elindulást és a megállást a munkálatoknál rendkívül simává és pontossá.

 

Sokoldalú traktoralkalmazási lehetőségek
A Valtra traktorok egyedileg testre szabhatók, hogy el tudják végezni a farmokon előforduló, különböző feladatokat. Széles homlokrakodó és adapter skálából választhat, közvetlenül a gyárból. Az adapterek le/fel csatlakoztatása nagyon könnyű.

 

Tökéletes vezérelhetőség még szűk helyeken is
Az N sorozatú traktorok nagyon kompakt méretűek és mozgékonyak, amely lehetővé teszi a könnyű manőverezhetőséget még szűk helyeken is. A gyárilag felszerelt Valtra homlokrakodók töklétesen csatlakoznak a traktor vázszerkezetéhez. Ez biztosítja a gumiabroncsok akadálytalan mozgását és a kis fordulási sugarat, homlokrakodós munkáknál is.

Mérsékelt baleseti és sérülési kockázat
Valtra traktorok alapfelszereltségébe számos szabványos biztonsági funkció beletartozik, mint például a tágas és jól hozzáférhető fülke, a polikarbonát ablakok, központi áramtalanítókapcsoló, a vezető ülésbeli jelenlétét érzékelő kapcsoló, a traktor hátulján lévő biztonsági PTO leállító kapcsoló..A traktor felszerelhető kiegészítő tulajdonságokkal, mint például a pótutas biztonsági övvel, a tűzoltó készülékkel, a vészhelyzeti kézifékkel, a tolató hangjelzéssel, és még sok mással.

Kommunális és építési munkák

Megnövelt munkavégzési kényelem
Tovább növelt kényelem a szállítási és a hosszú napi szántóföldi munkáknál az N Versu traktorokra szerelhető nagy teherbírású rugózott első hídi felfüggesztés és az úgyszintén rugózott fülke eredményeképpen. Automatikus légkondicionálás, a Valtra Evolution vezetőülés és Xenon fényszórók járulnak hozzá a jóléthez és a vezető biztonságához.

Sokoldalú traktoralkalmazási lehetőségek
A Valtra traktorok egyedileg testre szabhatók, hogy el tudják végezni a farmokon előforduló, különböző feladatokat. Ez lehetővé teszi, hogy a gép teljes kapacitását egész évben kihasználhassa. Számos gyári opció áll rendelkezésére, melyekkel az Ön Valtra traktora az egész év során felmerülő kommunális feladatok elvégzésére is alkalmassá tehető: jó oldalsó kiláthatóságú fülke, Valtra LH LINK elforduló első hídi függesztő mű, homlokrakodó, első kardánhajtás, közúti gumik, ISOBUS előkészítés, és még sok más.

Mérsékelt baleseti és sérülési kockázat
A Valtra traktorok alapfelszereltségébe számos szabványos biztonsági funkció beletartozik, mint például a tágas és jól hozzáférhető fülke, a polikarbonát ablakok, központi áramtalanítókapcsoló, a vezető ülésbeli jelenlétét érzékelő kapcsoló, a traktor hátulján lévő biztonsági PTO leállító kapcsoló. A traktor felszerelhető kiegészítő funkciókkal, mint például pótkocsi fékszeleppel, egy vagy két tetői forgó vészvillogóval, száraz poroltó készülékkel, vészhelyzeti kézifékkel, tolató hangjelzéssel, és még sok mással.

Erdészeti munkák

Specializált gépek megnövelt újraértékesítési értékkel
A részmunkaidős bérmunkavégzés egy speciálisan testreszabott erdészeti Valtra traktorral az erdészeti munkák költségtakarékos elvégzési alternatíváját jelenti. A Valtra és partnerei széleskörű opciókat, berendezéseket kínálnak ahhoz, hogy átállítsa az Ön Valtra traktorát egy igazi betakarító, aprítékoló, szárzúzó, vagy , rönkhúzó szakértővé.

Megbízható működés még egyenetlen terepen is
A Valtra traktorok - szerkezeti kialakításukból adódóan - ideálisan alkalmasak erdészeti munkákra: a magas hasmagasság, sima alsó felület, kitűnő fülkebéli kiláthatóság, ergonómia és egy olyan vezetőülés, melyben a vezetőülés 180 fokkal elfordítható, alapfelszereltséget képeznek. Ezen kívül specifikálhatja az Ön traktorát további Önt és a traktorát védő biztonsági berendezésekkel is: egy acél segédvázzal, acél-üzemanyagtartállyal, egy különlegesen megerősített erdészeti fülkével, speciális erdészeti köpenyekkel és még sok mással.

Magas hidraulika kimenő teljesítmény maximális eredmények biztosítására
Minden N sorozatú traktor opcionálisan felszerelhető nagyobb kapacitású szivattyúval. Ha még nagyobb teljesítményre van szüksége, akkor a Valtra partnerei kínálnak előre szerelt kiegészítő szivattyút is, kifejezetten a Valtrához kialakítva, mely biztosítani tudja a többlet hidraulika igényt, például az erdészeti fabetakarító fej megtáplálására.

close

TwinTrac

Valtra’s unique reverse drive system TwinTrac includes double controls with pedals and a steering wheel at the rear of the cab for work in the reverse driving direction. You can easily change working direction without leaving the driver’s seat. In the reverse driving position, you get an excellent overview of the implement and the work you are doing.

TwinTrac not only improves the operator's ergonomics, but it allows for time savings of 10-30% in selected tasks.

Read more about TwinTrac

Vissza az oldal tetejére

HiTech 5 - Felhasználóbarát Powershift váltómű

 • Ötfokozatú powershift váltómű - 30 sebességfokozat mindkét irányban
 • A váltómű funkciók vezérlése nyomógombokkal történik, melyek egy fix karon vannak ergonómikusan elrendezve.
 • Egyszerű és kényelmes vezetés automatizált váltómű funkciókkal.
 • Automatikus váltás a négy fő fokozatban – nincs szükség sebességváltó karra.
 • Hitrol turbinás kuplung kérhető a sima elinduláshoz és megálláshoz, opcióként
 • Nyitott központú hidraulika, mechanikusan vezérelt szelepek
 • Hidraulika 73l/perc, vagy 90l/perc térfogatárammal

Van Önnek egy saját N szériájú HiTech5 traktora?
Keressen információkat az Ön traktoráról

Modell Max teljesítmény LE(kW)
alap/rásegítéses
Max. nyomaték Nm
alap/rásegítéses
Hidraulika térfogatszállítás liter/perc
Alapkivitel (opció)
N93 99 (73) /- 430/- 73 (90)
N103 111 (82) / - 465/- 73 (90)
N103.4 111 (82) / 121 (89) 460/490 73 (90)
N113 124 (91) / 130 (96) 510/530 73 (90)
N123 135 (99) / 143 (105) 540/560 73 (90)
Ezeknek a modelleknek a műszaki adatainak betöltése
open

Tudja meg, hogy hogyan szabhatja saját munkavégzési igényeire az Ön HiTech5 traktorát.

Talaj-előkészítés és Szállítás

Megnövelt vezetési kényelem
Tovább növelt kényelem a szállítási munkáknál és a hosszú napi szántóföldi munkáknál az ezekre a Valtra traktorokra szerelhető rugózott első hídi felfüggesztés és az úgyszintén rugózott fülke eredményeképpen. Automatikus légkondicionálás és Xenon fényszórók járulnak hozzá a jóléthez és a vezető biztonságához.

Magas teljesítőképesség a nagy vonóerőt igénylő munkáknál is
Olyan helyzetekben, amikor a Valtra traktorok normál súlyát és súlyeloszlási arányát csúcsüzemre kell hangolni, akkor a traktorok további hasra, kerékre helyezett, vagy első pótsúlyokkal szerelhetők fel, már a gyárban. A haladási sebesség arányos fordulatú PTO opcióval tovább növelhető a teljesítményt a mezőn, és a közúton egyaránt. Ahol a helyi jogszabályok megengedik, a nagyobb N sorozatú traktorok 50km/ó végsebességű hajtóművel is kérhetők. Közúti közlekedésre alkalmas gumiabroncsok is specifikálhatók, közvetlen gyári felszerelésre.

Mérsékelt baleseti és sérülési kockázat
A Valtra traktorok alapkivitelben olyan biztonsági tulajdonságokkal rendelkeznek, mint például a könnyű megközelítésű fülke, a biztonsági övek, az ergonomikusan elhelyezett függesztő mű kezelőszervek, a hidraulikus többtárcsás fékek, vagy a traktor főáramtalanító kapcsoló. Az ezeken felüli, további gyári opcionális lehetőségekkel még tovább mérsékelhető a balesetek és a sérülések kockázata. Légfékes pótkocsi fékszelep is választható, olyan országok számára, ahol ezt a jogszabály megengedik. A fülke tűzoltó készülékkel, vészhelyzeti kézifékkel, forgó vészvillogóval, kiegészítő Xenon munkalámpákkal és még sok mással is felszerelhető.

Kaszálón történő munkavégzés

Megnövelt vezetési kényelem
Az N sorozatú traktorok fülke és első hídi rugózással, valamint számos kabinbéli kényelmi funkcióval szerelhetők fel. Amikor szársértős kaszával, vagy szárzúzóval dolgozik, akkor a TwinTrac hátrameneti vezetési rendszer nem csak hogy javítja az ergonómiát, hanem a végzendő munkát gyorsabban és pontosabban is végezheti el vele.

Megnövelt hozamú és gyorsabb, pontosabb munkavégzés.
Egy erőteljes négyhengeres traktor, például N163 vagy N143, választásával el lehet végezni a hagyományosan hathengeres gépekkel végzett munkákat is, mellyel jelentősen csökkenthető a talajtömörödés. Tovább csökkenthető a talajtömörödés és a műveleti átfedések az Ön Valtra traktoránál széles gumiabroncsok és az Auto-Guide 3000 automatikus kormányzási rendszer alkalmazásával. További időt takaríthat meg (akár max. 24 órát szezononként!) ha a ValtraTwinTrac rendszerrel ezekkel az eszközökkel hátramenetben dolgozik.

Kompatibilitás még nagy munkagépekkel is
A Valtra traktorok kitűnő emelőképességgel rendelkeznek, mind a hátsó, mind az első függesztő mű esetében. Ezen kívül a kedvező teljesítmény-és tömeg arány és a választható első-, hasi-, és a köpeny pótsúlyozással kitűnő vonóerő leadás érhető el, még nagy munkagépeknél is. A kiegészítő hidraulika kimenet egy felülmúlhatatlan Valtra opciót. Az ISOBUS munkagép vezérlési rendszer előkészítés teljes munkagép vezérelhetőséget tesz lehetővé, mind az előre, mind a hátra csatlakoztatott munkagépek esetében.

Homlokrakodós munkák

Sima indulás és megállás a munkában
Az N sorozatú traktorok többféle automatizált sebességváltási lehetőségek kínálnak, melyekkel csökkenthetők a szükséges kapcsolások. A programozható irányváltó az opcionális Hitrol Turbinás kuplunggal teszi az elindulást és a megállást a munkálatoknál rendkívül simává és pontossá.

Sokoldalú traktoralkalmazási lehetőségek
A Valtra traktorok egyedileg testre szabhatók, hogy el tudják végezni a farmokon előforduló, különböző feladatokat. Széles homlokrakodó és adapter skálából választhat, közvetlenül a gyárból. Az adapterek le/fel csatlakoztatása nagyon könnyű.

Tökéletes vezérelhetőség még szűk helyeken is
Az N sorozatú traktorok nagyon kompakt méretűek és mozgékonyak, amely lehetővé teszi a könnyű manőverezhetőséget még szűk helyeken is. A gyárilag felszerelt Valtra homlokrakodók töklétesen csatlakoznak a traktor vázszerkezetéhez. Ez biztosítja a gumiabroncsok akadálytalan mozgását és a kis fordulási sugarat, homlokrakodós munkáknál is.

Mérsékelt baleseti és sérülési kockázat
Valtra traktorok alapfelszereltségébe számos szabványos biztonsági funkció beletartozik, mint például a tágas és jól hozzáférhető fülke, a polikarbonát ablakok, központi áramtalanítókapcsoló, a vezető ülésbeli jelenlétét érzékelő kapcsoló, a traktor hátulján lévő biztonsági PTO leállító kapcsoló..A traktor felszerelhető kiegészítő tulajdonságokkal, mint például a pótutas biztonsági övvel, a tűzoltó készülékkel, a vészhelyzeti kézifékkel, a tolató hangjelzéssel, és még sok mással.

Kommunális és építési munkák

Megnövelt munkavégzési kényelem
A szállítási munkák és a hosszú napi szántóföldi munkák végzéséhez az N HiTech 5 traktorok kényelme tovább növelhető rugózott első hídi felfüggesztéssel és az úgyszintén rugózott fülkével. Automatikus légkondicionálás és Xenon fényszórók járulnak hozzá a jóléthez és a vezető biztonságához.

Sokoldalú traktoralkalmazási lehetőségek
A Valtra traktorok egyedileg testre szabhatók, hogy el tudják végezni a farmokon előforduló, különböző feladatokat. Ez lehetővé teszi, hogy a gép teljes kapacitását egész évben kihasználhassa. Számos gyári opció áll rendelkezésére, melyekkel az Ön Valtra traktora az egész év során felmerülő kommunális feladatok elvégzésére is alkalmassá tehető: jó oldalsó kiláthatóságú fülke, Valtra LH LINK elforduló első hídi függesztő mű, homlokrakodó, első kardánhajtás, közúti gumik, ISOBUS előkészítés, és még sok más.

Mérsékelt baleseti és sérülési kockázat
A Valtra traktorok alapfelszereltségébe számos szabványos biztonsági funkció beletartozik, mint például a tágas és jól hozzáférhető fülke, a polikarbonát ablakok, központi áramtalanítókapcsoló, a vezető ülésbeli jelenlétét érzékelő kapcsoló, a traktor hátulján lévő biztonsági PTO leállító kapcsoló. A traktor felszerelhető kiegészítő funkciókkal, mint például pótkocsi fékszeleppel, egy vagy két tetői forgó vészvillogóval, száraz poroltó készülékkel, vészhelyzeti kézifékkel, tolató hangjelzéssel, és még sok mással.

Erdészeti munkák

Specializált gépek megnövelt újraértékesítési értékkel
A részmunkaidős bérmunkavégzés egy speciálisan testreszabott erdészeti Valtra traktorral az erdészeti munkák költségtakarékos elvégzési alternatíváját jelenti. A Valtra és partnerei széleskörű opciókat, berendezéseket kínálnak ahhoz, hogy átállítsa az Ön Valtra traktorát egy igazi betakarító, aprítékoló, szárzúzó, vagy , rönkhúzó szakértővé.

Megbízható működés még egyenetlen terepen is
A Valtra traktorok - szerkezeti kialakításukból adódóan - ideálisan alkalmasak erdészeti munkákra: a magas hasmagasság, sima alsó felület, kitűnő fülkebéli kiláthatóság, ergonómia és egy olyan vezetőülés, melyben a vezetőülés 180 fokkal elfordítható, alapfelszereltséget képeznek. Ezen kívül specifikálhatja az Ön traktorát további Önt és a traktorát védő biztonsági berendezésekkel is: egy acél segédvázzal, acél-üzemanyagtartállyal, egy különlegesen megerősített erdészeti fülkével, speciális erdészeti köpenyekkel és még sok mással.

Magas hidraulika kimenő teljesítmény maximális eredmények biztosítására
Minden N sorozatú traktor opcionálisan felszerelhető nagyobb kapacitású szivattyúval. Ha még nagyobb teljesítményre van szüksége, akkor a Valtra partnerei kínálnak előre szerelt kiegészítő szivattyút is, kifejezetten a Valtrához kialakítva, mely biztosítani tudja a többlet hidraulika igényt, például az erdészeti fabetakarító fej megtáplálására.

close

TwinTrac

Valtra’s unique reverse drive system TwinTrac includes double controls with pedals and a steering wheel at the rear of the cab for work in the reverse driving direction. You can easily change working direction without leaving the driver’s seat. In the reverse driving position, you get an excellent overview of the implement and the work you are doing.

TwinTrac not only improves the operator's ergonomics, but it allows for time savings of 10-30% in selected tasks.

Read more about TwinTrac

Vissza az oldal tetejére

HiTech - Megbízható powershift váltómű

 • Háromfokozatú powershift váltómű -max 36 sebességfokozat mindkét irányban
 • Egyszerű és kényelmes vezetés automatizált váltómű funkciókkal.
 • Hitrol turbinás kuplung kérhető a sima elinduláshoz és megálláshoz, opcióként
 • Nyitott központú hidraulika, mechanikusan vezérelt szelepek
 • Hidraulika 73l/perc, vagy 90l/perc térfogatárammal

Van Önnek egy saját N szériájú HiTech traktora?
Keressen információkat az Ön traktoráról

Modell Max. Teljesítmény LE(kW)
alap/rásegítéses
Max. nyomaték Nm
alap/rásegítéses
Hidraulika térfogatszállítás liter/perc
Alapkivitel (opció)
N93 99 (73) /- 430/- 73 (90)
N103 111 (82) / - 465/- 73 (90)
N103.4 111 (82) / 121 (89) 460/490 73 (90)
N113 124 (91) / 130 (96) 510/530 73 (90)
N123 135 (99) / 143 (105) 540/560 73 (90)
N143 152 (112) / 160 (118) 600/650 73 (90)
Ezeknek a modelleknek a műszaki adatainak betöltése
open

Tudja meg, hogy hogyan szabhatja saját munkavégzési igényeire az Ön HiTech traktorát.

Talaj-előkészítés és Szállítás

Megnövelt vezetési kényelem
Tovább növelt kényelem a szállítási munkáknál és a hosszú napi szántóföldi munkáknál az ezekre a Valtra traktorokra szerelhető rugózott első hídi felfüggesztés és az úgyszintén rugózott fülke eredményeképpen. Automatikus légkondicionálás és Xenon fényszórók járulnak hozzá a jóléthez és a vezető biztonságához.

Magas teljesítőképesség a nagy vonóerőt igénylő munkáknál is
Olyan helyzetekben, amikor a Valtra traktorok normál súlyát és súlyeloszlási arányát csúcsüzemre kell hangolni, akkor a traktorok további hasra, kerékre helyezett, vagy első pótsúlyokkal szerelhetők fel, már a gyárban. A haladási sebesség arányos fordulatú PTO opcióval tovább növelhető a teljesítményt a mezőn, és a közúton egyaránt. Ahol a helyi jogszabályok megengedik, a nagyobb N sorozatú traktorok 50km/ó végsebességű hajtóművel is kérhetők. Közúti közlekedésre alkalmas gumiabroncsok is specifikálhatók, közvetlen gyári felszerelésre.

Mérsékelt baleseti és sérülési kockázat
A Valtra traktorok alapkivitelben olyan biztonsági tulajdonságokkal rendelkeznek, mint például a könnyű megközelítésű fülke, a biztonsági övek, az ergonomikusan elhelyezett függesztő mű kezelőszervek, a hidraulikus többtárcsás fékek, vagy a traktor főáramtalanító kapcsoló. Az ezeken felüli, további gyári opcionális lehetőségekkel még tovább mérsékelhető a balesetek és a sérülések kockázata. Légfékes pótkocsi fékszelep is választható, olyan országok számára, ahol ezt a jogszabály megengedik. A fülke tűzoltó készülékkel, vészhelyzeti kézifékkel, forgó vészvillogóval, kiegészítő Xenon munkalámpákkal és még sok mással is felszerelhető.

Kaszálón történő munkavégzés

Megnövelt vezetési kényelem
Az N sorozatú traktorok fülke és első hídi rugózással, valamint számos kabinbéli kényelmi funkcióval szerelhetők fel. Amikor szársértős kaszával, vagy szárzúzóval dolgozik, akkor a TwinTrac hátrameneti vezetési rendszer nem csak hogy javítja az ergonómiát, hanem a végzendő munkát gyorsabban és pontosabban is végezheti el vele.

Kompatibilitás még nagy munkagépekkel is
A Valtra traktorok kitűnő emelőképességgel rendelkeznek, mind a hátsó, mind az első függesztő mű esetében. Ezen kívül a kedvező teljesítmény-és tömeg arány és a választható első-, hasi-, és a köpeny pótsúlyozással kitűnő vonóerő leadás érhető el, még nagy munkagépeknél is. A kiegészítő hidraulika kimenet egy felülmúlhatatlan Valtra opciót. Az ISOBUS munkagép vezérlési rendszer előkészítés teljes munkagép vezérelhetőséget tesz lehetővé, mind az előre, mind a hátra csatlakoztatott munkagépek esetében.

Homlokrakodós munkák

Sima indulás és megállás a munkában
Az N sorozatú traktorok többféle automatizált sebességváltási lehetőségek kínálnak, melyekkel csökkenthetők a szükséges kapcsolások. A programozható irányváltó az opcionális Hitrol Turbinás kuplunggal teszi az elindulást és a megállást a munkálatoknál rendkívül simává és pontossá.

Sokoldalú traktoralkalmazási lehetőségek
A Valtra traktorok egyedileg testre szabhatók, hogy el tudják végezni a farmokon előforduló, különböző feladatokat. Széles homlokrakodó és adapter skálából választhat, közvetlenül a gyárból. Az adapterek le/fel csatlakoztatása nagyon könnyű.

Tökéletes vezérelhetőség még szűk helyeken is
Az N sorozatú traktorok nagyon kompakt méretűek és mozgékonyak, amely lehetővé teszi a könnyű manőverezhetőséget még szűk helyeken is. A gyárilag felszerelt Valtra homlokrakodók töklétesen csatlakoznak a traktor vázszerkezetéhez. Ez biztosítja a gumiabroncsok akadálytalan mozgását és a kis fordulási sugarat, homlokrakodós munkáknál is.

Mérsékelt baleseti és sérülési kockázat
Valtra traktorok alapfelszereltségébe számos szabványos biztonsági funkció beletartozik, mint például a tágas és jól hozzáférhető fülke, a polikarbonát ablakok, központi áramtalanítókapcsoló, a vezető ülésbeli jelenlétét érzékelő kapcsoló, a traktor hátulján lévő biztonsági PTO leállító kapcsoló..A traktor felszerelhető kiegészítő tulajdonságokkal, mint például a pótutas biztonsági övvel, a tűzoltó készülékkel, a vészhelyzeti kézifékkel, a tolató hangjelzéssel, és még sok mással.

Kommunális és építési munkák

Megnövelt munkavégzési kényelem
A szállítási munkák és a hosszú napi szántóföldi munkák végzéséhez az N HiTech traktorok kényelme tovább növelhető rugózott első hídi felfüggesztéssel és az úgyszintén rugózott fülkével. Automatikus légkondicionálás és Xenon fényszórók járulnak hozzá a jóléthez és a vezető biztonságához.

Sokoldalú traktoralkalmazási lehetőségek
A Valtra traktorok egyedileg testre szabhatók, hogy el tudják végezni a farmokon előforduló, különböző feladatokat. Ez lehetővé teszi, hogy a gép teljes kapacitását egész évben kihasználhassa. Számos gyári opció áll rendelkezésére, melyekkel az Ön Valtra traktora az egész év során felmerülő kommunális feladatok elvégzésére is alkalmassá tehető: jó oldalsó kiláthatóságú fülke, Valtra LH LINK elforduló első hídi függesztő mű, homlokrakodó, első kardánhajtás, közúti gumik, ISOBUS előkészítés, és még sok más.

Mérsékelt baleseti és sérülési kockázat
A Valtra traktorok alapfelszereltségébe számos szabványos biztonsági funkció beletartozik, mint például a tágas és jól hozzáférhető fülke, a polikarbonát ablakok, központi áramtalanítókapcsoló, a vezető ülésbeli jelenlétét érzékelő kapcsoló, a traktor hátulján lévő biztonsági PTO leállító kapcsoló. A traktor felszerelhető kiegészítő funkciókkal, mint például pótkocsi fékszeleppel, egy vagy két tetői forgó vészvillogóval, száraz poroltó készülékkel, vészhelyzeti kézifékkel, tolató hangjelzéssel, és még sok mással.

Erdészeti munkák

Specializált gépek megnövelt újraértékesítési értékkel
A részmunkaidős bérmunkavégzés egy speciálisan testreszabott erdészeti Valtra traktorral az erdészeti munkák költségtakarékos elvégzési alternatíváját jelenti. A Valtra és partnerei széleskörű opciókat, berendezéseket kínálnak ahhoz, hogy átállítsa az Ön Valtra traktorát egy igazi betakarító, aprítékoló, szárzúzó, vagy , rönkhúzó szakértővé.

Megbízható működés még egyenetlen terepen is
A Valtra traktorok - szerkezeti kialakításukból adódóan - ideálisan alkalmasak erdészeti munkákra: a magas hasmagasság, sima alsó felület, kitűnő fülkebéli kiláthatóság, ergonómia és egy olyan vezetőülés, melyben a vezetőülés 180 fokkal elfordítható, alapfelszereltséget képeznek. Ezen kívül specifikálhatja az Ön traktorát további Önt és a traktorát védő biztonsági berendezésekkel is: egy acél segédvázzal, acél-üzemanyagtartállyal, egy különlegesen megerősített erdészeti fülkével, speciális erdészeti köpenyekkel és még sok mással.

Magas hidraulika kimenő teljesítmény maximális eredmények biztosítására
Minden N sorozatú traktor opcionálisan felszerelhető nagyobb kapacitású szivattyúval. Ha még nagyobb teljesítményre van szüksége, akkor a Valtra partnerei kínálnak előre szerelt kiegészítő szivattyút is, kifejezetten a Valtrához kialakítva, mely biztosítani tudja a többlet hidraulika igényt, például az erdészeti fabetakarító fej megtáplálására.

close

TwinTrac

Valtra’s unique reverse drive system TwinTrac includes double controls with pedals and a steering wheel at the rear of the cab for work in the reverse driving direction. You can easily change working direction without leaving the driver’s seat. In the reverse driving position, you get an excellent overview of the implement and the work you are doing.

TwinTrac not only improves the operator's ergonomics, but it allows for time savings of 10-30% in selected tasks.

Read more about TwinTrac

Back to top