Tőzegkitermelés bérvállalkozóként

Tőzegkitermelés bérvállalkozóként

Véghez akar vinni más feladatokat is? Nézze meg, hogyan tud a Valtra ebben Önnek segítteni:

Nedves lápos talaj a gumiköpenyek alatt. A levegő sűrűn barna porral telítődve. Ön mögött egy hatalmas tőzegszívó, teljesen feltöltve. Sok traktor feladná ezt a munkát. Szerencsére a Valtrák keményebb feladatokra készültek.

A megbízható Valtra traktoraink, a professzionális vevőszolgálattal párosulva, verhetetlen csomagot képeznek. Megértjük a tőzegkitermelő bérvállalkozóra nehezedő kihívásokat és ezeknek megfelelően cselekszünk. Amikor megismeri a Valtra traktorok minden előnyét, akkor a következő traktorválasztás már nem kellene, hogy komplikált legyen.
Ideális a nedves lápokon történő működtetéshez

Ideális a nedves lápokon történő működtetéshez

A könnyű szerkezet, a jó súlyeloszlás, a nagy hasmagasság és a sima hasalj teszi a Valtra traktorokat ideálisan alkalmassá nedves lápokban történő működtetésre. Erőteljes SCR motorok, nagy teherbírású TLT és a Sigma Power rásegítés biztosítja az Ön számára szükséges mindennemű vonóerő igényt - és mindezt kitűnő üzemanyag-takarékosággal is.

Folyamatosan dolgozhat, bármilyenek is a feltételek

Folyamatosan dolgozhat, bármilyenek is a feltételek

A tőzeglápokkal történő megbirkózáshoz ember és gép is kell. Mindkettőt üzemben tartjuk, bármilyenek is a feltételek, a 24/7. Valtra traktorok folyamatos munkavégzésre vannak tervezve, a legdurvább munkakörülményekben is. A Valtra magas teljesítményű hűtőrendszerei és a megemelt légbeömlő biztosítja, hogy a motorok még a legmelegebb üzemi körülményekben is folyamatosan dolgozzanak. A hatoszlopos fülke szigetelése távoltarja a külső port és zajt, a csendes légkondicionált munkakörnyezet úgyszintén elősegíti a folyamatos munkavégzést.