Az egyetlen traktorgyártó az északi skandináv régióban.

Az egyetlen traktorgyártó az északi skandináv régióban.

Skandináv know-how

Skandináv know-how

A mi északi elhelyezkedésünk tette Valtrát megbízható és innovatív traktor gyártóvá.

A sokévi kemény mezei, farmi és erdészeti munka és az innovatív kutatás és fejlesztés tette a Valtrákat robusztus és agilis traktorokká. Szembe kellet néznünk mind esővel, mind napsütéssel, szélsőségesen magas hőséggel és a finn anyaföldi sarki hideggel és az ezen túli, szerte a világban előforduló körülményekkel is. A mi tapasztalataink nem csak megbízhatóvá tettek bennünket, hanem megtanítottak bennünket arra is, hogy teljesen alkalmazkodni tudjunk a farmgazdálkodás és a bérvállalkozás állandóan változó világához. Mindegy hogy tehenészetről, erdészetről, cukornád ültetvényről, vagy más egyébről van szó, mi beazonosítjuk a kihívást és kifejlesztünk rá olyan robusztus és megbízható megoldásokat, melyek megfelelnek a szükségleteknek.

A küldetésünk a Valtránál az, hogy fejlesszük a traktorainkat és olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, melyekkel megkönnyítjük az Ön napi munkáját. Minden Valtrát úgy készítünk el a finn Suolathy-ban lévő saját gyárunkban, hogy az teljes mértékben kielégítse az egyedi vásárlói igényeket. Mi biztosítjuk Önnek a megkövetelt eszközöket és terméktámogatást, hogy Ön az üzleti tevékenységét úgy végezhesse, ahogy igazán szeretné.

Olyan egyedi, mint Ön

A Valtra traktorok fölénye abban rejlik, hogy mindegyikük egyedi vevői megrendelések alapján készül, annak érdekében, hogy megfeleljen a specifikus igényeknek és elvárásoknak. Együtt a Valtra márkakereskedőkkel, Ön is könnyen testre szabhat egy traktort, a saját egyéni igényei és elvárásai alapján, a széleskörű „à la carte” kínálati listánkból szemezgetve.

Csak azért kell fizetnie, amire valóban szüksége is van
Számos alternatíva választható a hajtómű, hidraulika, fülke és más tulajdonságok terén, mellyel lehetővé válik, hogy tökéletes traktort specifikáljon mezőgazdasági munkáihoz, vagy erdészeti tevékenységéhez, vagy bérvállalkozói kommunális feladataihoz. Megkapja mindazokat a tulajdonságokat, melyekre szüksége van, anélkül, hogy fizetnie kellene olyanokért, melyek feleslegesek az Ön számára.

Olvasson többet a gyártási folyamatról
Az erő, melyre szüksége van
A teljesítményigény és a használni kívánt munkaeszközök hidraulika követelményei meghatározzák az optimális traktor lépcsőt az Ön számára. A Valtra 50-400 lóerő közötti teljesítményű traktorokat kínál, számos innovatív hajtómű és hidraulika kialakítási alternatívával. Minden Valtra traktor erőforrása a megbízható AGCO Power motor.

Hatékony hajtóművek
A megfelelő hajtóművel a vezetés egy traktorral nem csak hogy gazdaságos, hanem egyszerű és élvezetes lehet. A Valtra széles hajtómű választékkal rendelkezik, választhat a HiTech HiTech 5, Versu, Direct és AVT hajtóművek közül. Az Ön igényeinek és preferenciáinak leginkább megfelelő hajtómű kiválasztásával, biztos lehet abban, hogy a munkavégzése minden lehetséges szituációban termelékeny lesz.

Az opciók és az innovatív tulajdonságok világa
A Valtra családokhoz számos olyan tulajdonság lett betervezve, melyek kifejezetten növelik a munkavégzés biztonságát, a kényelmet és a termelékenységet. A egyedülálló Valtra tulajdonságokon, mint például TwinTrac vagy a Hitrol Turbinás kuplung, felül választhat a számos fülke típus, felfüggesztés és vezetőülés alternatíva, kiegészítő lámpák, függesztő mű, hidraulika tulajdonság, automatikus kormányzás, ISOBUS előkészítés és még sok más közül is.

Egyedi traktorok
A Valtra Suolahti gyár minden egyes Valtra traktora egyéni vásárlói igényekre készül. Az Ön által választott lehetőségek, kombinálva az úgyszintén Ön által, saját ízlése alapján megválasztott egyedi színnel készülő traktorok egyedileg és specifikusan illeszkednek Önhöz és munkájához. Örömmel látjuk gyárunkban is, ahol megtekintheti készülő traktorát.

Kiegészítő infromáció elrejtése

Minőség – mely büszkévé tesz

A vásárlóinkra történő odafigyeléssel megtudakoljuk, hogy mit is akarnak és végtermékként biztosítjuk az adott munkához legjobban megfelelő, leghatékonyabb traktort. Munkára kész, garantáltan új traktorokat szállítunk, melyeket azonnal munkára lehet fogni.

A vállalat óriási gyártási volumene lehetővé teszi a házon belüli minőségellenőrzést, minden egyes alkatrész esetében. Ezen felül minden termék alapos végátvételi tesztelésen megy át, mely 30 perc és 3 óra közötti időtartamú, az adott szériák függvényében.

Minden beazonosított gyártásfolyamati eltérésről tájékoztatást kap a munkahelyi vezető, a minőségellenőrzési osztály vezetője, vagy a technológiai osztály, az adott szituáció függvényében. Nagyobb eltérésekről közvetlenül a vonatkozó osztály, vagy a felelős vezető kap tájékoztatást. Ha kívánatos a korábban legyártott azonos modellű traktorokat is átvizsgálják, hogy nincsenek e bennük is hasonló eltérések.

Azokról az eltérésekről, melyek további felderítést és kiterjedtebb akciót követelnek, tájékoztatást kap a minőségbiztosítási divízió is. A termékmódosításra vonatkozó kívánalmakat, a részegységeket, vagy egy funkciót átadnak a fejlesztési divíziónak.

A minőség a legeslegelső vezérvonala a teljes szervezetnek, az értékesítési osztálytól a szerviz és alkatrészellátásig. A minőség az, ami büszkévé tesz bennünket.

Vissza az oldal tetejére