SMART AND
MORE POWERFUL

SMART AND
MORE POWERFUL

Intelligens

Új SmartTouch karfa

Erőteljes

Új, 405 lóerős S394

Termelékeny

a hosszú munkanapokon

A legnagyobb hozamot nyújtja

termőföldjének minden szegletében.

Valtra S sorozat

AZ ÚJ VALTRA S 394, 405 LÓERŐS MUNKAGÉPEK

ELTÖPRENGETT VALAHA A BEFEKTETÉSE MEGTÉRÜLÉSÉN? MI IGEN. A Negyedik generációs Valtra S Series traktorok kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanak, mellyel a legtöbbet hozhatja ki befektetéséből - maximalizálva a termelést, és minimalizálva a költségeket. Olyan, megbízható gépet alkottunk, amely minden szükséges funkciót képes ellátni. Így biztos lehet benne, hogy befektetése megtérül. Az S Series traktorokban minden megvan, amire szüksége lehet, felesleges sallangok nélkül. A legapróbb részletekre is ügyeltünk, mivel egy munkagép hatékonyságában egyformán fontos szerepet játszik a korszerű technológia, a megbízhatóság, az üzemeltetési költségek, az ergonómiai szempontok, a funkciók, és a viszonteladási érték. Ezért ha szeretné, hogy befektetése megtérüljön, a Valtra a legjobb választás.

Valtra S sorozatú traktorok Kulcsjellemzők röviden

  • Az ÚJ Valtra SmartTouch karfa - egyszerűbb, mint egy okostelefon.
  • AGCO POWER 84 AWF motor: Az első traktormotor, amely megfelel a 4. fokozatú kibocsátási szabványnak
  • AVT váltómű: A legmagasabb igényeknek is megfelelő piacvezető termék.
  • Ergonomikus vezérlőegységek, tágas fülke és pneumatikus fülke felfüggesztés
  • A Valtra traktorok mindkét irányban működnek, így jelentősen (akár 15%-kal) növelik a hatékonyságot.
  • Minden S Series traktor precíz gazdasági munkára készült. Az AutoGuide Ready szabványos funkció.
  • A Valtra S Series traktorok AutoGuide automata vezérléssel és AgCommand telemetriás rendszerrel is felszerelhetők.
Vissza az oldal tetejére

Modell LE kW Nm Hidraulika térfogatszállítás liter/perc
S274 300 221 1300 205
S294 325 239 1390 205
S324 350 257 1500 205
S354 380 279 1590 205
S374 400 294 1600 205
S394 405 298 1600 205
Load technical specifications for these models
Vissza az oldal tetejére

AZ S sorozatú ÚJ VALTRA SmartTouch KARFÁJA.

AZ S sorozatú ÚJ VALTRA SmartTouch KARFÁJA.

SmartTouch – A finn dizájn és mérnöki szakértelem utolérhetetlen kombinációja. Egyszerűbb, mint egy okostelefon. Minden beállítás legfeljebb két koppintással vagy pöccintéssel elérhető.

Tudjon meg többet az új Valtra SmartTouch karfáról

Back to top

A LEGJOBB MOTOR A PIACON

A LEGJOBB MOTOR A PIACON

A Valtra S Series traktorokkal a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb motortechnológiát választja.

Az AGCO POWER motorgyártó vállalat több, mint 60 éves múltra tekint vissza. Az AGCO POWER piacvezető a terepmotorgyártó, és évente 70 000 motort gyárt.

A korszerű, megbízható 8.4 AWF AGCO POWER motor az S Series teljesítményének titka. A motor a legújabb AGCO POWER technológiát használja, karbantartást nem igénylő hidraulikus hézagállító (HLA) rendszerrel, és megfelel a 4. szakasz 4-es szintű kibocsátási szabványainak. A technológia emellett biztosítja a motor megbízható működését az üzemeltetési költségek növelése nélkül. Az AGCO POWER SCR technológiáját az S Series világelsőként 2008-ban vezette be. Az új S394 akár 24 kW-al nagyobb teljesítményt tesz lehetővé TLT tartozékok használatához vagy nehéz terhek mozgatásához.

Ez a nagy traktor egy nagy befektetés.

A befektetése megtérülését a bizonyított megbízhatóság, nagy teljesítmény, ergonómia, és a termelékenység garantálják.

Bizonyított

Bizonyított - a legdurvább körülményekben is

60 éves gyártási tapasztalat
A Valtra 60 éve épít traktorokat. Minden Valtra traktor hosszú tapasztalatainkból született. Az Ön Valtra S szériájú traktora olyan szolgáltatásokat biztosít Önnek, melyek támogatják, hogy Ön üzleti tevékenységében eredményesen tevékenykedhessen most és a távoli jövőben is.

Extrém körülmények között letesztelve
A mi szigorú tesztprogramunkba extrém körülmények is beletartoznak, a Brazíliai cukornád ültetvénytől a havas és hideg Finn tájakig.

Premium Care gondozás
Rendszeres karbantartás és teljes szerviz történet segíti Önt a munkateljesítménye maximalizálásában, a traktora újra-értékesítési árának optimalizálásában és az élettartamra eső üzemeltetési költségek minimalizálásában. A Valtra Premium Care-el Ön egységesítheti üzemfenntartási költségeit egészen fel 10,000 üzemóráig.

Pótalkatrészek másnapra
A Valtra átfogó pótalkatrész ellátási szolgáltatása a megrendelt tételt már a következő nap reggelére biztosítja Önnek, így üzembiztos állapotban tarthatja traktorát, amikor arra a legnagyobb szükség van, pl. szántás, vagy betakarítás idején.

Teljesítmény

Teljesítmény - amire számíthat

AGCO Power 84 AWF motor
Egy világelső Finn motorgyártótól! Az első traktormotor, mely kielégíti a Tier 4 végső 4. lépcsős kibocsátási határértékeket. Ugyanez a technológia a motor megbízhatóságát is biztosítja, bármiféle üzemeltetési költségnövekedés nélkül.

AVT váltómű
A fokozatmentes AGCO Variable váltómű egy piacvezető, és jó okból. Népszerűsége sokoldalúságának és mindenekfelett üzemanyag hatékonyságának köszönhető. Két üzemmódból választhat, az automatikusból vagy a manuálisból, az üzemanyag-hatékonyság, a munkateljesítmény és a vezetési kényelem optimalizálása érdekében.

Twin turbo
Az új Valtra S széria a jobb nyomaték, az alacsonyabb fordulat és kipufogógáz hőmérséklet érdekében két sorba kapcsolt turbófeltöltővel rendelkezik, melyek viszonzásul növelik a tartósságot és csökkentik a karbantartási igényeket.

Üzemanyag hatékonyság
Az S szériájú traktorok üzemanyag hatékonysága köztudottan mindig jó volt. A 8.4 AWF AGCO POWER motor az új S szériájú traktorokban 5%-al még tovább csökkenti az üzemanyag felhasználást.

SigmaPower
Bármikor, ha többlet teljesítmény igény merül fel a teljesítmény-leadó tengelynél, vagy a hidraulika rendszernél, a motor elektronikus vezérlési rendszere max. 10%-al megnöveli a kimenő teljesítményt, max. 400 LE-ig, a legnagyobb S szériájú traktor esetében.

Termelékeny

Termelékeny - a hosszú munkanapokon

Tágas fülke
A nagy fülke, a négypontos pneumatikus rugózással lehetővé teszi, hogy a vezető a hosszú munkanapokon is mindig friss és éber maradhasson.

AutoComfort
Az AutoComfort a legfejlettebb technológiát hasznosítja. Szenzorok közvetítik az információt a vezérlőrendszernek, mely gondoskodik arról, hogy a fülke mindig a legmegfelelőbb helyzetben legyen.

Minden évszakra alkalmas
Az S-széria minden évszakbeli munkára alkalmas, a fűtés és a légkondicionálás alapfelszereltség. Még a vezetőülés is szellőztetett.

Valtra ARM
A szabadalmaztatott Valtra ARM vezetői kartámasz kitűnő támogatást nyújt minden helyzetben és a használata egyszerű. A kartámaszban lévő kezelőszervek a váltómű, a hidraulika és a haladási sebesség könnyű vezérelhetőségét biztosítják.

A legnagyobb hozam

A legnagyobb hozam - termőföldje minden szegletében

TwinTrac
A Valtra traktorok mindkét irányban dolgoznak, jelentősen, max. 15%-al növelve ezzel a termelékenységet. A hátrameneti vezetésbe történő vezetőállás átváltás gyors és könnyű. Az állítható kormányoszlop és a pedálok megtalálhatók a fülke hátsó részében is. Az egyéb kezelőszervek a Valtra ARM kartámaszban helyezkednek el, mely együtt forog az vezetőüléssel.

FUSE nyitott rendszer
A FUSE egy nyitott rendszer, mely együttesen alkalmazható gépekre, termékekre és más gyártók alkalmazásaira. Ez lehetővé teszi az Ön számára, hogy kezelje az Ön farmja összes gépének és munkagépének adatait, hogy a teljes termelési lánc tagja legyen ugyanannak a rendszernek.

AgCommand
Az AgCommand telemetria lehetővé teszi traktora és annak munkája mindenkori megfigyelését. Előrelátó karbantartás, hiba és munka teljesítményi jelentések is kezelhetők az AgCommand-al.

AutoGuide 3000
Az Auto-Guide 3000™ az AGCO automatikus kormányzási rendszere, melyet már traktorok ezrein alkalmaznak. Ez a fejlett rendszer segíti a munkaidő, üzemanyag és anyag megtakarítást miközben csökkenti a teljesítmény eltéréseket a különböző vezetők között.

Kipróbált és letesztelt

Kipróbált és letesztelt

Extrém húzó energia
A Valtra támogatja a traktorhúzó versenyeket a Pro Stock kategóriában, Európában. A versenyen résztvevő traktorok sok részegység tekintetében a futó Valtra S - alapszériákon alapulnak.

A Valtra versenyeken szerzett tapasztalatai elősegítik a kutatást és a fejlesztést, értékes információkat nyújtanak a traktorok extrém terhelések alatti viselkedéséről és arról, hogy hogyan lehet a húzóerőt a legoptimálisabban a talajra átszármaztatni. Más szóval a traktorhúzó versenyeken szerzett tapasztalataink segítik az Ön traktora teljesítőképességének maximalizálását is.

Tudjon meg többet a Valtra traktorok húzóversenyeivel kapcsolatosan

 

 

Töltse le az S394 katalógusát
Töltse le az S sorozat katalógusát
Vissza az oldal tetejére