Felhasználási feltételek

Készítő:
Valtra Oy Ab

Cím:
44200 Suolahti
Finland
Tel. +358 20 45501
Fax. +358 20 455 0386
E-Mail:evaltra@valtra.com

A Valtra szeretném megköszönni Önnek cégünk iránti érdeklődését, és azt, hogy meglátogatta honlapunkat. A Valtra tartja fenn ezt a weboldalt, hogy tájékoztatást nyújthasson termékeiről, szolgáltatásairól és eseményeiről.

Adatvédelmi nyilatkozat


Szerzői jogok ©

Minden ezen a weboldalon ismertetett anyag tulajdon, vagy felhasználási joga a Valtráé, melyek szerzői jogvédelem alatt állnak. A szövegek, hangok, videók, képek, programok és más honlapon lévő tartalmak nem másolhatók, megváltoztathatók, terjeszthetők, vagy harmadik fél számára kereskedelmi célokra hozzáférhetővé tehetők, kivéve, ha engedélyt kapnak erre (pl sajtóközlemények, vagy a Valtra előzetes írásbeli hozzájárulása).

Felelősség kizárása

A Valtra ennek a weboldalnak a fenntartását és frissítését a lehető legnagyobb gondossággal végzi. Azonban, nem tudjuk garantálni az itt közölt információk helyességét és pontosságát. A tartalom megváltozhat. A Valtra nem vállal jogi felelősséget azokért a károkért, melyek weboldal közvetlen vagy közvetett felhasználásából adódnak, mindaddig, amíg ezek nem alapulnak Valtra részéről történt szándékos cselekményen, vagy súlyos mulasztáson.

A weboldal tartalmazhatja harmadik felek oldalainak elérési linkjeit. Ezek a linkek kizárólag a weboldalunk látogatóinak szólnak. A Valtra nem rendelkezik harmadik felekre vonatkozóan ellenőrzési vagy befolyásolási lehetőséggel. A Valtra nem vállal felelősséget, vagy kötelezettséget ezen harmadik féli weboldalak és az azokhoz linkelt további weboldalak tartalmáért, működéséért

Hogyan használjuk a cookie-kat weboldalunkon