VALTRA NYERI „AZ ÉV GÉPE” DÍJAT A 2017 ÉVI SIMA KIÁLLÍTÁSON Sajtóközlemény

10.03.2017
Valtra A104 HiTech
A Valtra A104 HiTech elnyerte a világhírű „AZ ÉV GÉPE” díjat a 150 LE alatti traktor kategóriában a 2017 évi Párizsi SIMA kiállításon. A győztest 28 európai mezőgazdasági magazint és online publikációkat képviselő független újságírók választották ki. „Az év gépe” az egyik legrangosabb kitüntető cím az iparágban, mely főként az innovációt, a technológiát és a teljesítőképességet díjazza. A kiállításon a Valtra piacra vezette a teljesen új A-szériáját, mely 75 -130 LE teljesítmény tartományt foglal magába. A díjazott A104 HiTech a hét A –szériás modellek egyike. Az A szériák egy teljesen új dizájnt kaptak, mely követi a 4. generációs N és T-szériák nívódíjas stílusjegyeit. 100 LE és 410 Nm nyomaték leadásával az új négy-hengeres modell sok az N és T szériáktól átvett, a vásárlók által nagyra értékelt, funkcióval büszkélkedhet. Ez ismét egy fontos elismerés a Valtra és az AGCO számára. A T4 és az N4 szériákat 2015 és 2016-ban választották ki „Az év gépe” elismerő díjra, és ez a mostani díjazás egy nagy értékű folyamatosságot is jelez, mely kellően demonstrálja 4. generációs Valtra termékeink sikersorozatát. Az A széria piacvezető a skandináv országokban és az A4 széria megjelenésével erős növekedési részaránnyal számolunk világszerte. Mi befektettünk a tervezése, a megbízhatóságba és a könnyű használhatóságba, hogy a gazdák élvezhessék a munkavégzést a Valtra termékeivel. „Ez a gép egy igazán kellemes vezetési élményt nyújt, megéri az árát” mondja Mikko Lehikoinen a Valtra marketing igazgatója.

Az új fülke elegáns, csendes és tágas. A vezetési kényelem, a könnyű kezelhetőség, az ergonómia és a biztonság voltak a kiemelt tervezési szempontok. Az ebben a traktorosztályban a legnagyobb 5.5 m2-nyi üvegfelületű kialakításával a vezetőfülke kiváló körkörös kiláthatóságot nyújt a teljes munkaterületre. A gép mozgékonysága és a felülre történő kiláthatóságot is nyújtó tető ablak opció teszi a A104HiTech gépet egy kiváló homlokrakodós traktorrá. A méltán híres Valtra tartósság, a funkcionális dizájn és az ergonómia teszi az A104 HiTech –et a hosszú munkanapok igazi hősévé.

Balról:Rob Smith, Senior satu President, Általános menedzser, AGCO EMEStephan Buskies, Gyártási igazgató, Valtra EME Jari Rautjärvi, VP, Ügyvezető igazgató, Valtra EME & Global Lead of Valtra BrandDavid Rein, Márka menedzser, Valtra FranciaországMikko Leh


« Vissza az áttekintéshez