Intelligens megoldások az Ön traktorához Csatlakozás az Ön farmi tevékenységéhez, úgy mint még soha

Intelligens megoldások az Ön traktorához

AGCO Fuse ™ technológia a legmodernebb precíziós gazdálkodási megoldásokat kínálja ahhoz, hogy zökkenőmentes integráción keresztül átalakítsa és optimalizálja gazdálkodását, melynek eredményeként javul a termelékenység és a jövedelmezőség.

A Valtra high-tech megoldások széles választékát kínálja, melyekkel traktora még sokoldalúbb és intelligensebb lehet. Az ISOBUS adatátviteli rendszer, az Auto-Guide 3000 ™ automatizált kormányzási és az AGCOMMAND telemetriás rendszer lehetővé teszi, hogy a munkát költséghatékonyan végezze, miközben megfigyelheti az internet segítségével a traktort magát, és az általa végzett munkát.

Auto-Guide 3000 ™ növeli a termelékenységet

Csakúgy, mint sok sportágban, minden centimétert számít a traktorával történő munkavégzéskor. Az Auto-Guide 3000 ™ rendszer hihetetlenül pontos vezetést tesz lehetővé, mellyel költséget takaríthat meg a munkaműveletek során és maximalizálja a betakarítási műveleteit.

Maximális hatékonyság
Az Auto-Guide automata kormányzási rendszera GNSS technológián, beleértve a GPS és GLONASS műholdas rendszereket is, alapul és a láthatósági viszonyoktól függetlenül biztosítja a precíziós gazdálkodás egyszerű és kényelmes végzését. A rendszer pontosan tudja kormányozni a traktort, néhány centiméteres tűréssel, anélkül, hogy közben a vezetőnek még csak meg sem kell érintenie a kormányt. Ez lehetővé teszi, hogy a vezető kizárólag a munkagép pontos vezérlésére koncentráljon, mert a rendszer biztosítja, hogy a traktor pontosan ott menjen, ahol kell, kihagyások és felesleges átfedések nélkül.

A Auto-Guide rendszerrel időt és pénzt takarít meg, mivel lehetővé teszi, hogy a munkagép a teljes szélességben, optimálisan ki legyen használva. Ugyanakkor a betakarítás minősége és mennyisége is javul, mivel a terület semmilyen része sem marad betakarítatlanul.

Az Auto-Guide 3000 ™ előnyei

Az Auto-Guide 3000 előnyei

 • Idő és üzemanyag megtakarítást
 • Lehetővé teszi, hogy sötétben, ködben és poros körülmények között is ideálisan vezessen
 • Javítja a pontosságot és lehetőséget nyújt arra, hogy a végzett munkaműveletre koncentráljon, ezáltal növelve a hatékonyságot
 • A táblavégi fordulók gyorsabban megvalósíthatók vele
 • Csökkenti a mag, műtrágya és növényvédő szer veszteségeket
 • Csökkenti a vetési átfedéseket és a duplán kiadagolt műtrágyázást
 • Csökkenti a gyomosodást a peszticidek precíz kipermetezése miatt
 • Csökkenti az átfedéseket a peszticidek kijuttatásakor
 • Mérsékli a nyomvonalak számát, emiatt a talaj tömörítést is
 • Lehetővé teszi befektetése magasabb megtérülését
 • Szükségtelenné teszi nyomjelzők használatát.
További információk elrejtése

A Valtra ISOBUS megkönnyíti a munkagépek vezérlését

A Valtra ISOBUS megkönnyíti a modern munkaeszközök vezérlését, különösen a sokfunkciósakét és a magasan automatizáltakét. Az ISOBUS rendszer továbbítja a munkaeszközre a különböző információkat, az pedig információkat küld a traktorra.

A rendszer szíve egy fülkében lévő virtuális terminál, amely lehetővé teszi, hogy a kezelő a munkagépet vezérelje és kijelzi az információkat, a bemeneteket és tárolja az adatokat. Az ISOBUS a legújabb technológia hasznosítási lehetőségét nyújtja, mivel az ISOBUS kompatibilis mezőgazdasági gépek száma napjainkban rohamosan növekszik. A Valtra kétféle ISOBUS terminált, a C1000 –et, egy 7 "-os képernyővel és a C3000-at, egy 12.1"-os érintőképernyővel, ajánl.

Az AGCOMMAND-al nyomon követheti a traktor mozgását

Az AGCOMMAND telemetriás rendszer GPS technológiát alkalmaz, amely lehetővé teszi, hogy bármely az internethez csatlakozott számítógépről figyelemmel kísérje a traktorát, beleértve annak tartózkodási helyét, a végzett munkát, a munka termelékenységét és a szervizelési igényeket.

Az AGCOMMAND rendszer letárolja egy szerveren a traktor mozgáspályáit és az elvégzett munkát, amely lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse annak helyét, és termelékenységét bármely kiválasztott időszakban. Nyomon követési és a jelentésnyújtási képességek különösen hasznosak olyan vállalkozók esetében, akik több traktort működtetnek. Azok a munkagépek is könnyen és kényelmesen nyomon követhetők, amelyeket bérbe veszünk, vagy valaki másnak kölcsönbe adunk. A rendszer annyira precíz, hogy még a legkisebb feladatok is nyomon követhetők benne.

Az AGCOMMAND rendszer által tárolt adatok bármilyen internethez csatlakoztatott számítógépről könnyen áttekinthetők. Az adatok továbbítása a GSM hálózat segítségével automatikusan megy végbe a traktorról a rendszerbe, és nem igényel semmilyen beavatkozást a kezelőtől.

Az AGCOMMAND mobil App segítségével a gép adatok iPhone vagy iPad segítségével bárhol elérhetők.

AGCO Fuse Technológiák

Tudjon meg többet AGCO Fuse Technológiákról itt: http://www.agcotechnologies.com